€ 5,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Verwacht het onverwachte (boek)

 • Verwacht het onverwachte (PDF)

Aan iedereen die me lief is

Erwin Agteresch • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Aan iedereen die me lief is is een uit de hand gelopen e-mail waarin wordt beschreven hoe seksueel misbruik invloed kan hebben in relaties, opvoeding van de kinderen en bovenal het wantrouwen in alles wat het met zich mee brengt. In dit boek komt naar voren waarom en waardoor mensen bepaalde dingen doen of soms juist niet doen. Het zal voor veel mensen herkenbaar zijn, doordat verschillende facetten levendig worden omschreven.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Erwin Agteresch
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Boekscout
  ISBN : 9789461766700
  Datum publicatie : 12-2011
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

 

Een stukje uit het boek

Het was een gezellige school met alleen maar jongens, dus haantjesgedrag was er volop. De eerste dag stond in het teken van leraren leren kennen en een rondleiding door de school. Zo kwamen we ook bij de leraar godsdienst. Dat was een leuke, grappige man die iedereen wel kende omdat hij altijd voor de medemens bezig was. Je zag hem heel vaak rijden met meubels en andere zaken voor mensen die het niet gemakkelijk hadden. Het leek een soort Robin Hood, maar achteraf kan ik zeggen dat het een wolf in schaapskleren was...

Als ik nu terugkijk, heeft de man een groot talent voor toneelspelen gehad, want hij heeft tientallen jaren heel veel mensen voor de gek gehouden. Maar als je hem als brugpieper zag zitten op zijn bureau in kleermakerszit, dan bedacht je niet dat hij als godsdienstleraar ook andere trekjes had waar op dat moment de buitenwereld niets van wist.
Het is achteraf heel erg verwarrend geweest, omdat werkelijk iedereen zei dat je bij hem altijd hoge cijfers kreeg. En als je een keer moest nakomen omdat je weer eens te laat op school was, dan werd er gezegd dat je het beste bij hem de tijd maar kon volmaken, omdat je meestal na een uurtje je strafuren erop had zitten. Ook zeiden de medescholieren dat de lessen die hij gaf de leukste lessen waren, omdat je meestal video ging kijken of alleen maar praatte over koetjes en kalfjes. Dat videokijken begrijp ik nu, omdat dat zijn manier was om de aandacht van de klas af te leiden zodat hij zijn gang kon gaan. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen