€ 9,00

PRINT boek

  € 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Bloeddruppels op de schaduw (boek)

 • BLOOD DROPS ON THE SHADOW (PDF)

Bloeddruppels op de schaduw

Janko Ekkel • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Plotseling kwam er vanuit het water iets tevoorschijn dat zich om zijn enkels vast. De locomotief in zijn lichaam draaide op volle toeren. Een kreet van schrik en pijn galmde over het meer. Het zette zijn nagels tegen het bot, aan de binnenkant van zijn linkerenkel.

  Een droom of ...

  Dit ijzingwekkend tafereel vormt het begin van een reeks onverklaarbare
  gebeurtenissen in het leven van de nog jonge Roy van de Water.
  Wat betekent de schaduw van de hand met vier vingers en is de ontmoeting met de reebok een incident? Is de plotselinge dood van mensen in zijn omgeving toeval?

  De jaren verstrijken en het lijkt alsof het verleden niet voor de toekomst
  bestemd is. Maar wanneer Roy volwassen is en zijn jeugdliefde Emma weer tegen het lijf loopt slaat de vonk pas echt over en durft hij met haar over het verleden te praten.
  Gedreven door hun liefde proberen ze samen het raadsel van zijn schaduw te ontrafelen. Dit leidt tot een spannende ontdekkingstocht naar het onbekende en naar elkaar, waarbij een duistere kracht als een schaduw de liefde probeert te verdrijven. Wie is de persoon die hen lijkt te achtervolgen?

  “Janko Ekkel weet met deze thriller de spanning vast te houden en je elke keer weer op het verkeerde been te zetten. Tot het einde toe spannend!”
  ERIK LE ROMANCIER

  “Dit boek lezen is als kijken naar een film. Het zou een goede Nederlandse
  mysterie op doek kunnen worden. Een succesvol debuut!”
  LENY KRUIS

  Een thriller met bovennatuurlijke verschijnselen. Over dromen, liefde, duistere krachten en ... de dood.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Janko Ekkel
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Boekwriter4all
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave

 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,00

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Hij voelt de machtige spieren van de Mustang onder zich en trapt het gaspedaal nog eens verder in. ‘Heerlijk, zo’n automaat,’ zegt hij hardop. De meer dan 300 pk onder hem reageren onmiddellijk. Hij kijkt op zijn horloge en voor het eerst die vroege ochtend beseft hij dat hij weleens te laat kan komen voor de boot die hem naar het boorplatform op zee zou moeten brengen met het zwarte goud. Hij is verknocht aan zijn werk. En, omdat het “zíjn platform” is, mag hij niet te laat komen. Hij moet een voorbeeld zijn voor de anderen, hoe jong hij ook nog is.
Het gaspedaal heeft nog wat ruimte …
‘Wait for the ricochet …’
Tijdens het afsnijden van een bocht naar rechts verschijnt er ineens iets in zijn rechter gezichtsveld. Op de bodem, voor de passagiersstoel schuift een pakje Camel sigaretten zijn kant op. Snel kijkt hij weer voor zich, en concentreert zich weer op het natte wegdek.
Als geheelonthouder schudt hij zijn hoofd en vraagt zich tegelijk af van wie die sigaretten zou kunnen zijn. Ze liggen te ver weg om erbij te kunnen en het op te rapen. Om een ongeluk te voorkomen, laat hij ze voorlopig maar even liggen. Tegen het dashboard plakt een fotootje van zijn vrouw en kind. Hij kijkt er even vlug naar en er komt een glimlach op zijn gezicht. Zijn rechterhand brengt hij naar zijn lippen, kust zijn wijsvinger en middelvinger en drukt deze tegen de foto. Nog voordat de afdrukken oplossen in de benauwde lucht van de auto zet de man zich schrap met zijn handen strak aan het stuur. Hij probeert het rempedaal iets in te trappen, maar voelt tot zijn verbazing geen tegendruk. Hij trapt nog een paar keer, maar de remmen weigeren datgene te doen waarvoor ze zijn: remmen.
Nog voordat hij beseft wat er aan de hand is, merkt hij dat de bocht die steeds dichterbij komt, met een dergelijke snelheid niet meer te halen is, en in een reflex geeft hij een ruk aan het stuur.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen