Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95

PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De dagen en nachten van Titus van Delwijn (boek)

 • Het huis van Fuad (boek)

Het huis van Fuad

een israelische roman in vier verhalen

Joost Nillissen • ebook • pdf

 • Samenvatting

  De vier protagonisten in Het huis van Fuad hebben ogenschijnlijk weinig met elkaar te maken. Een kruidenier, beeldhouwer, journalist en een anjerteler leiden ieder hun eigen leven met moeizame relaties, tegenslagen en troebele geheimen. De rode draad door het verhaal is het gerucht dat er in het leegstaande huis van Fuad een kist met gouden munten verborgen zou liggen. De draden van de levens van de hoofdrolspelers raken daarmee vervlochten en vormen een kleurrijk weefsel van verlangen, afgunst, schuld en berouw. Liefde en bedrog. Niemand is onschuldig.

  In deze sfeervolle en meeslepende roman wordt de lezer al snel meegenomen naar Ein Zahav, een klein dopr in eht moderne Israel waar veel verwikkelingen en onverwachte gebeurtenissen leidden tot een verrassend slot.

  Joost Nillissen (1951) groeide op in Amsterdam en woonde tussen 1976 en 2004 in Israel. Eind jaren negentig begon hij met het schrijven van korte verhalen, waarvan verschillende in Nederlandse en Belgische literaire bladen verschenen en sommige prijzen wonnen.

  Het huis van Fuad is zijn eerste roman

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Joost Nillissen
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Terebint
  ISBN : 9789081803632
  Datum publicatie : 09-2011
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

×

SERVICE
Contact
 
Vragen