€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De kunst en kunde der moeiteloosheid (boek)

 • De sleutelthema\'s van \'ZIJN... wat je wilt worden\'. (PDF)

Meesterschap over de energie van geld en overvloed

Hans Oelen • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Wanneer de temperatuur in een kamer 21 graden Celsius is, dan is de kans groot dat de thermostaat ingesteld staat op die 21 graden.
  Wanneer jij niet genoeg verdient, niet genoeg overhoudt of niet genoeg van je geld geniet, dan staat jouw thermostaat in de vorm van jouw blueprint ingesteld op “NIET GENOEG”. Gelukkig of helaas, je huidige financiële blueprint blijft bij je voor de rest van je leven, wanneer je deze niet identificeert en verandert……en dat is exact wat je gaat lezen en leren in dit boekje.

  Op dit moment is het zo dat je succes aantrekt of het juist (ongewild) afwijst.
  Het universum is dynamisch. Alles is in een staat van continue verandering
  Dit boekje gaat je helpen in het veranderen van jouw geld- en overvloedblueprint om er voor te zorgen dat je als een automatische piloot met minder moeite steeds meer geld, overvloed en succes aantrekt.
  Wanneer je het boekje hebt gelezen, bestudeerd en de inzichten hebt toegepast, heb je een totaal andere kijk op de aard en bewegingen van geld… en het mooiste is, dat dezelfde principes die gelden voor het optimaliseren van je financiële vrijheid, tegelijkertijd zorgen voor je innerlijke vrede, geluk, gezondheid en blijheid.
  ‘Meesterschap over de energie van geld en overvloed’ leert je om rijk te zijn op alle gebieden van je leven!
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Hans Oelen
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Palaver-trainingen
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Succes begint met het denken in successen. Zo begint zakelijk succes altijd en onder alle omstandigheden met het zakelijk succesvol denken. Overvloed op alle terreinen van het leven, begint met het denken van overvloed op alle terreinen van het leven… JOUW leven.
Succes, als onderdeel van het ervaren van totale overvloed, begint nooit zo maar met wat je ook maar doet. Het begint ook niet met het verschijnen van een kans of een mogelijkheid.
Daarom leg ik het je nog een keer voor… Succes als onderdeel van over-vloed begint met altijd en nooit anders dan met het denken van succesvolle gedachten.Denken… en ik bedoel hier niet jezelf te moeten overtuigen dat je succesvol denkt, ik bedoel hiermee het daadwerkelijk hebben van succesvolle gedach-ten.

Maak je niet en nooit meer zorgen en heb ook geen gevoelens en gedachten meer die gestoeld zijn op angst wat betreft geld, inkomsten en uitgaven.

Wanneer je vibreert op basis van een armoedebewustzijn, realiseer je dan, dat je denkt, voelt en handelt op basis van jouw overtuiging, dat er sprake is van schaarste. Dit roept gevoelens op van zorg, twijfel en angst… en creëert lage = angstgerelateerde trillingen. Dit biedt jou de zekerheidsgarantie, dat je (nog) meer financiële problemen zult hebben, wat dat is wat je met je trillingen bestelt!

Om in een overvloedbewustzijn te komen, is het daarom noodzaak, jouw trillingsniveau betreffende overvloed, succes en geld te verhogen… maar dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen