€ 11,99


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het grote Spaanse routeboek (PDF)

 • Cabo de Gata - Costa de Almería (PDF)

Valencia in 7 dagen

Een stedentrip

Walter Devenijns en Janine Stougie • ebook • pdf

 • Samenvatting
  We nemen jullie mee naar València en het ernaast gelegen natuur- en rijstgebied Albufera. Met onze digitale reisgids kun je deze boeiende stad ontdekken in 7 dagen. Voor elke dag hebben we een route uitgezet, begeleid door plattegronden én gps-routes. 

  Uiteraard voeren we jullie langs de hoogtepunten van de stad, zoals de Groene Loper met de weergaloze gebouwen van architect Calatrava vol kunst, cultuur en wetenschap en natuurlijk de centrale markt, de kerk van Sint-Nicolaas en het watertribunaal. 

  Maar we nemen jullie ook mee naar geheime en zelfs vergeten hoekjes van de stad. We dompelen jullie onder in de oude visserswijk met z’n fantastische betegelde huizen, we brengen een bezoek aan keramiekkoning Nolla en we gaan Paella eten in het nabij gelegen natuurpark Albufera.

  Hapklare stukjes
  Voor een bezoekje van één dag is València eigenlijk te groot. Zeker als je ook nog ergens naar binnen wilt. We hebben de stad voor jullie in 7 hapklare stukjes opgedeeld. Dan kun je zelf kijken wat je wilt doen op één dag.

  Steeds grotere cirkels in València
  We beginnen onze eerste ronde in het centrum, het echte hart van de stad. Met een tweede ronde, of de tweede dag zo je wilt, maken we de cirkel in València iets groter. De tochten, waarbij vooral gewandeld en met het Openbaar Vervoer wordt gereisd, zijn 3, 7, 11, of zelfs 21 kilometers lang. De laatste is een gps-fietstocht door het natuur- en rijstgebied Albufera. Gelukkig kun je makkelijk fietsen huren in de stad en is het fietsroutenetwerk behoorlijk ontwikkeld.

  Met het Openbaar Vervoer
  Om de ontdekkingstour van València makkelijk te maken besteden we veel aandacht aan het Openbaar Vervoer met tips hoe je kan reizen, een kaartje kopen of welke bus- of metrolijn je moet pakken. Wel zo handig in een stad die kilometers lang en breed is. Als je niet oppast loop je al gauw 10.000 stappen per dag, merkten we op onze eigen ontdekkingstochten.

  Eén gps-route voor elke dag
  Heb je een hekel aan kaartlezen? Dan zijn onze 7 gps-routes, die we speciaal voor deze reisgids hebben gemaakt, een uitkomst. Gewoon downloaden op je telefoon en, hop, genieten maar. Met deze digitale reisgids als adviseur erbij!
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Walter Devenijns en Janine Stougie
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Casa2Media
  ISBN : 9789082963687
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  València in 7 dagen
  Dag 1: Het hart van València I - Centrum
  Dag 2: Het hart van València II - Zuid-Oost
  Dag 3: Het hart van València III - West
  Dag 4: Túria & Museo de los Ciències
  Dag 5: El Cabanyal
  Dag 6: Meliana & Nolla
  Dag 7: Albufera
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 11,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen