€ 6,95

PRINT boek

  € 14,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Jels (ePUB)

  • Jels (boek)

Jels

De Wichelroede

Jane Trapman • ebook • epub

  • Samenvatting
    WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat Jels’ overleden moeder in een brief beschrijft, wil Jels koste wat het kost het boek in handen krijgen. Ze zet haar eigen veiligheid op het spel om het boek te achterhalen. Wat ze dan ontdekt had ze nooit voor mogelijk gehouden… Is haar hele leven gebaseerd op een leugen? Komt ze van een volk waarvan het bestaansrecht is weggevaagd? En is haar wereld eigenlijk wel de enige wereld die bestaat?

    Wanneer is Jels – De Wichelroede iets voor jou? Als je van fantasieverhalen houdt die zeker spannend, avontuurlijk, aangrijpend en zelfs een tikkeltje romantisch zijn.

    De Wichelroede is deel 1 van de serie 'Jels'.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Jane Trapman
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 12-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (9,2 uit 11 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    15-08-2019
    Een boek over een boek!
    Jels is een fijn boek om kennis te maken het het fantasygenre, maar ook voor mensen die al vaker fantasy gelezen hebben. Het boek volgt het leven van Jels die over het boek De bron leest in een brief van haar moeder. Ze gaat op onderzoek uit en hoe verder je in het verhaal komt, hoe meer je te weten komt waarom dit een fantasyboek is. Jane Trapman weet hoe ze een verhaal kan vertellen en dat zorgt ervoor dat je de wereld die ze schetst ook perfect kan inbeelden. Ik kijk alvast uit naar deel 2!

       Leest vlot

    Geplaatst door , leeftijd 16-19
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    18-05-2019
    Een geweldig boek!
    Jane heeft dit boek echt geweldig geschreven. Het is spannend en ook nog een tikkeltje romantisch. Ik had het boek in 4 dagen uit! Jane beschrijft de personages goed, waardoor je heel makkelijk kan meekomen. Van het begin tot eind is de spanningsboog geweldig! Ik kan niet wachten tot deel 2

       Toegankelijk
       Avontuurlijk

    Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    19-03-2019
    Eerste keer fantasy boek gelezen
    Ik heb dit boek gewonnen en is de eerste keer dat ik dit genre lees. Het leest heel vlot en ik kon me goed inleven in Jels haar personage. Ben nu wel heel benieuwd naar deel 2.

       vlot geschreven
       Het einde

    Geplaatst door uit Oostende , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    13-03-2019
    Je vliegt razendsnel met Jels door dit boek heen.
    Ondanks dat ik weinig fantasy lees, wist dit boek mij meteen nieuwsgierig te maken naar de volgende pagina. Het avontuur, de onverwachte wendingen en het vleugje romantiek zorgden ervoor dat ik dit boek snel uitgelezen had. Ik ben benieuwd naar deel 2.


    Geplaatst door uit Amsterdam
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    04-03-2019
    Must read for fictie/fantasy lezers
    Als non-fictie lezer is het goed af en toe uit je comfortzone te stappen en een fictie boek te lezen. Jels werd het! Jels was meer dan de moeite waard. Erg mooi om te lezen hoe Jels' personage zich ontwikkelt tijdens haar ontdekkingstocht, een interessante vertelling van dimensies en wanneer je denkt te weten wat hoe het volgende hoofdstuk verloopt, krijg je een heerlijke nieuwe plotwending voor je kiezen. Tel daar nog een vleugje romantiek bij op en je hebt de nieuwe The Hunger Games meets Divergent. Al met al, dit boek werd beter naarmate de pagina's omgeslagen werden. Een schrijfster om in de gaten te houden. Klein minpuntje: Het eerste deel mocht wat mij betreft al het vervolg bevatten, nu is het nog maar afwachten wanneer het vervolg gepubliceerd wordt!


    Geplaatst door , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    24-02-2019
    Ga op in het verhaal en je wilt meer!
    Het begint als een realistisch verhaal om vervolgens je fantasie op proef te stellen. Het leest goed weg, geeft je genoeg details maar niet teveel zodat je eigen verbeelding wordt geprikkeld. Als er geen limiet op je leestijd zit dan blijf je eraan vast tot het eind.

       Heerlijk fantasieverhaal
       Dat er een einde aankwam!

    Geplaatst door uit Antwerpen , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    14-02-2019
    Heerlijke pageturner
    Wat een heerlijke pageturner is Jels! Een fantasy, maar met zo’n realistische invalshoek, dat je je continu als lezer kunt identificeren met de hoofdpersonen uit het boek. Het leest erg prettig weg en na ieder hoofdstuk was ik weer nieuwsgierig naar het vervolg in de zoektocht van Jels. Bovendien is het geen moeilijke opgave om je verbeeldingskracht te gebruiken. Jane heeft een wereld weten te creëren die de fantasie prikkelt, waardoor ik continu de verfilming al voor me zag. Kortom; ik kan niet wachten op deel 2, want dat die er moet gaan komen, is duidelijk!

       Leest lekker weg
       Goede spanningsopbouw

    Geplaatst door , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    31-01-2019
    Ik ben gek op fantasy!
    Vriendschap, liefde, avontuur, spanning en één mysterieus boek. Ik ben gek op fantasy verhalen, maar zelfs al hou je daar niet van, ik verwacht dat je dit boek niet weg kunt leggen tot je het uit hebt. En zelfs als het boek uit is, is wegleggen moeilijk, want oh oh dat einde!


    Geplaatst door , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    29-01-2019
    Ik zag het helemaal voor me
    Ja!! Ik wil een deel 2. Het eerste stuk leest vlot, als een fijne roman in een fijne wereld. Wanneer het avontuur echt begint, wordt het een thriller en vervolgens zat ik een voor mij onbekend genre 'fantasy' te lezen. Ik dacht dat ik daar niet zo van hield maar ik heb de verfilming al meegemaakt! Ik zag het allemaal voor me!

       Spannend
       Fantasierijk

    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    24-01-2019
    Als ik het lees heb ik het idee dat ik er ben
    Als ik het lees heb ik het idee dat ik er ben. De omgeving met geuren, beelden en herinneringen worden beschreven op zo'n manier dat het prettig is om te lezen en je verder wil lezen. Het is echt een goed boek!

       Beeldend omschreven
       Goed boek

    Geplaatst door , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    07-01-2019
    Jels kan ik niet weg leggen.
    Jels is een super leuk boek. Een fantasierijk en spannend boek die je niet kan weg leggen. Leest gemakkelijk en is heerlijk om achter elkaar uit te lezen.

       Je kan hem niet weg leggen

    Geplaatst door uit Drunen , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 6,95

PRINT boek

  € 14,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het zweet gutste van haar voorhoofd, en haar jasje was doordrenkt van het vocht. Met agressieve bewegingen probeerde Jels het jasje uit te doen, het was veel te benauwend. Ze propte het in haar tas en leunde tegen de muur. Maar helaas was er geen ruimte voor rust. Er klonken weer mannenstemmen in de buurt. Jels drukte zichzelf naar achteren. Haar hart ging als een razende tekeer. De muur schuurde tegen haar – nu blote – schouders terwijl ze zich er met man en macht tegenaan drukte. Een verloren traan rolde nog over haar gezicht, te wijten aan hem. Ze kon niet meer, ze kon niet meer rennen. Terwijl ze op haar lippen perste, proefde Jels hoe haar mond naar bloed smaakte. Ze schrok… Even vergat ze adem te halen waardoor ze daarna met een diepe inhalering besefte waarvan ze deze situatie herkende. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen