€ 6,95

PRINT boek

  € 14,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Jels (ePUB)

 • Jels (boek)

Jels

De Wichelroede

Jane Trapman • ebook • epub

 • Samenvatting
  WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat Jels’ overleden moeder in een brief beschrijft, wil Jels koste wat het kost het boek in handen krijgen. Ze zet haar eigen veiligheid op het spel om het boek te achterhalen. Wat ze dan ontdekt had ze nooit voor mogelijk gehouden… Is haar hele leven gebaseerd op een leugen? Komt ze van een volk waarvan het bestaansrecht is weggevaagd? En is haar wereld eigenlijk wel de enige wereld die bestaat?

  Wanneer is Jels – De Wichelroede iets voor jou? Als je van fantasieverhalen houdt die zeker spannend, avontuurlijk, aangrijpend en zelfs een tikkeltje romantisch zijn.

  De Wichelroede is deel 1 van de serie 'Jels'.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jane Trapman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,2 uit 11 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  15-08-2019
  Een boek over een boek!
  Jels is een fijn boek om kennis te maken het het fantasygenre, maar ook voor mensen die al vaker fantasy gelezen hebben. Het boek volgt het leven van Jels die over het boek De bron leest in een brief van haar moeder. Ze gaat op onderzoek uit en hoe verder je in het verhaal komt, hoe meer je te weten komt waarom dit een fantasyboek is. Jane Trapman weet hoe ze een verhaal kan vertellen en dat zorgt ervoor dat je de wereld die ze schetst ook perfect kan inbeelden. Ik kijk alvast uit naar deel 2!

     Leest vlot

  Geplaatst door , leeftijd 16-19
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  18-05-2019
  Een geweldig boek!
  Jane heeft dit boek echt geweldig geschreven. Het is spannend en ook nog een tikkeltje romantisch. Ik had het boek in 4 dagen uit! Jane beschrijft de personages goed, waardoor je heel makkelijk kan meekomen. Van het begin tot eind is de spanningsboog geweldig! Ik kan niet wachten tot deel 2

     Toegankelijk
     Avontuurlijk

  Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-03-2019
  Eerste keer fantasy boek gelezen
  Ik heb dit boek gewonnen en is de eerste keer dat ik dit genre lees. Het leest heel vlot en ik kon me goed inleven in Jels haar personage. Ben nu wel heel benieuwd naar deel 2.

     vlot geschreven
     Het einde

  Geplaatst door uit Oostende , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  13-03-2019
  Je vliegt razendsnel met Jels door dit boek heen.
  Ondanks dat ik weinig fantasy lees, wist dit boek mij meteen nieuwsgierig te maken naar de volgende pagina. Het avontuur, de onverwachte wendingen en het vleugje romantiek zorgden ervoor dat ik dit boek snel uitgelezen had. Ik ben benieuwd naar deel 2.


  Geplaatst door uit Amsterdam
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  04-03-2019
  Must read for fictie/fantasy lezers
  Als non-fictie lezer is het goed af en toe uit je comfortzone te stappen en een fictie boek te lezen. Jels werd het! Jels was meer dan de moeite waard. Erg mooi om te lezen hoe Jels' personage zich ontwikkelt tijdens haar ontdekkingstocht, een interessante vertelling van dimensies en wanneer je denkt te weten wat hoe het volgende hoofdstuk verloopt, krijg je een heerlijke nieuwe plotwending voor je kiezen. Tel daar nog een vleugje romantiek bij op en je hebt de nieuwe The Hunger Games meets Divergent. Al met al, dit boek werd beter naarmate de pagina's omgeslagen werden. Een schrijfster om in de gaten te houden. Klein minpuntje: Het eerste deel mocht wat mij betreft al het vervolg bevatten, nu is het nog maar afwachten wanneer het vervolg gepubliceerd wordt!


  Geplaatst door , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  24-02-2019
  Ga op in het verhaal en je wilt meer!
  Het begint als een realistisch verhaal om vervolgens je fantasie op proef te stellen. Het leest goed weg, geeft je genoeg details maar niet teveel zodat je eigen verbeelding wordt geprikkeld. Als er geen limiet op je leestijd zit dan blijf je eraan vast tot het eind.

     Heerlijk fantasieverhaal
     Dat er een einde aankwam!

  Geplaatst door uit Antwerpen , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  14-02-2019
  Heerlijke pageturner
  Wat een heerlijke pageturner is Jels! Een fantasy, maar met zo’n realistische invalshoek, dat je je continu als lezer kunt identificeren met de hoofdpersonen uit het boek. Het leest erg prettig weg en na ieder hoofdstuk was ik weer nieuwsgierig naar het vervolg in de zoektocht van Jels. Bovendien is het geen moeilijke opgave om je verbeeldingskracht te gebruiken. Jane heeft een wereld weten te creëren die de fantasie prikkelt, waardoor ik continu de verfilming al voor me zag. Kortom; ik kan niet wachten op deel 2, want dat die er moet gaan komen, is duidelijk!

     Leest lekker weg
     Goede spanningsopbouw

  Geplaatst door , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  31-01-2019
  Ik ben gek op fantasy!
  Vriendschap, liefde, avontuur, spanning en één mysterieus boek. Ik ben gek op fantasy verhalen, maar zelfs al hou je daar niet van, ik verwacht dat je dit boek niet weg kunt leggen tot je het uit hebt. En zelfs als het boek uit is, is wegleggen moeilijk, want oh oh dat einde!


  Geplaatst door , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  29-01-2019
  Ik zag het helemaal voor me
  Ja!! Ik wil een deel 2. Het eerste stuk leest vlot, als een fijne roman in een fijne wereld. Wanneer het avontuur echt begint, wordt het een thriller en vervolgens zat ik een voor mij onbekend genre 'fantasy' te lezen. Ik dacht dat ik daar niet zo van hield maar ik heb de verfilming al meegemaakt! Ik zag het allemaal voor me!

     Spannend
     Fantasierijk

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  24-01-2019
  Als ik het lees heb ik het idee dat ik er ben
  Als ik het lees heb ik het idee dat ik er ben. De omgeving met geuren, beelden en herinneringen worden beschreven op zo'n manier dat het prettig is om te lezen en je verder wil lezen. Het is echt een goed boek!

     Beeldend omschreven
     Goed boek

  Geplaatst door , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  07-01-2019
  Jels kan ik niet weg leggen.
  Jels is een super leuk boek. Een fantasierijk en spannend boek die je niet kan weg leggen. Leest gemakkelijk en is heerlijk om achter elkaar uit te lezen.

     Je kan hem niet weg leggen

  Geplaatst door uit Drunen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 6,95

PRINT boek

  € 14,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het zweet gutste van haar voorhoofd, en haar jasje was doordrenkt van het vocht. Met agressieve bewegingen probeerde Jels het jasje uit te doen, het was veel te benauwend. Ze propte het in haar tas en leunde tegen de muur. Maar helaas was er geen ruimte voor rust. Er klonken weer mannenstemmen in de buurt. Jels drukte zichzelf naar achteren. Haar hart ging als een razende tekeer. De muur schuurde tegen haar – nu blote – schouders terwijl ze zich er met man en macht tegenaan drukte. Een verloren traan rolde nog over haar gezicht, te wijten aan hem. Ze kon niet meer, ze kon niet meer rennen. Terwijl ze op haar lippen perste, proefde Jels hoe haar mond naar bloed smaakte. Ze schrok… Even vergat ze adem te halen waardoor ze daarna met een diepe inhalering besefte waarvan ze deze situatie herkende. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen