€ 10,00


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Indonesië (PDF)

  • Indonesië (PDF)

Azië

WajahAsia assistenten geven zich bloot

WajahAsia • ebook • pdf

  • Samenvatting
    "Naaktfotografie" verwijst naar het genre van fotografie dat zich richt op het vastleggen van het doorgaans naakte menselijk lichaam. Naaktfotografie kent diverse stijlen en artistieke benaderingen, variërend van klassieke en fijne kunst naaktfotografie, die vaak tot doel heeft de schoonheid en vorm van het menselijk lichaam op een artistieke en smaakvolle wijze weer te geven, tot meer expliciete en erotische vormen van naaktfotografie. Het is van essentieel belang om dit genre met respect voor de modellen te benaderen en binnen de wettelijke en ethische grenzen van de regio waarin het wordt beoefend.
    In grote steden waren Aziatische dames bereid om naakt te poseren. Een paar modellen heb ik persoonlijk benaderd, terwijl anderen zich aanboden. Het was interessant om te merken dat sommige modellen duidelijk de voorkeur gaven aan buitenlocaties in de natuur voor naaktfotosessies, terwijl anderen de voorkeur gaven aan een beschutte hotelkamer. Wat betreft de laatste optie was er enige voorbereiding nodig. Minimaal vereist dit toestemming van de hotelmanager en het inrichten van de hotelkamer als een geïmproviseerde fotostudio.
    Op een respectvolle decadente manier heb ik geprobeerd om een interessant boek samen te stellen met op 165 bladzijden foto's van amateurmodellen die bereid waren zich naamloos bloot te geven. Het spreekt voor zich dat elke fotosessie uitgebreid met de modellen werd besproken. Daarbij was mijn assistente aanwezig bij de voorbereidende gesprekken en tijdens de fotosessies. Dit was noodzakelijk om taalbarrières op te heffen en haar assistentie tijdens het fotograferen te gebruiken.
    De foto’s zijn in zwart-wit uitgevoerd om daarmee het “Art” effect meer te benadrukken.

    Veel plezier

    Bert Labrie
    WajahAsia
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : WajahAsia
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Bert Labrie
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 11-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen