€ 7,50


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Azië (PDF)

  • Indonesië (PDF)

Indonesië

WajahAsia stoute versjes

WajahAsia • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Gedurende vele jaren van reizen in mijn vijf favoriete Aziatische landen heb ik het geluk gehad om veel te kunnen fotograferen. In het verre verleden heb ik mezelf de kunst van de fotografie eigen gemaakt, met zogenaamde analoge camera's en filmrolletjes. Op een 35x35 mm filmrolletje kon je maximaal 35 foto's maken, een enorme vooruitgang ten opzichte van het 6x6 filmformaat waarop slechts 12 foto's pasten. Tegenwoordig is digitale fotografie niet meer weg te denken en een grote stap voorwaarts.
    Mijn fotografie in Azië richtte zich op het vastleggen van mensen op straat, bezig met hun dagelijkse activiteiten, of ze nu toevallig waren of niet. Mijn lokale assistente gaf hen mijn visitekaartje, waarmee ze de volgende dag mijn website konden bezoeken om hun foto gratis te downloaden. Soms werd ik ook gevraagd om modellen te fotograferen, of een van mijn assistenten bood zichzelf aan als model, soms zelfs in de vorm van naakt kunst.
    In een donkere periode in mijn leven ben ik begonnen met dichten. Het begon met gedichten schrijven voor familieleden tijdens de jaarlijkse Sinterklaasvieringen, maar later ontdekte ik dat ik deze vaardigheid kon combineren met mijn stoute gedichten en mijn foto's van naaktmodellen.
    Ik nodig je uit om van dit unieke samenspel van ruim 30 pagina’s muziekloze stoute versjes en kunstzinnige naaktfotografie te genieten.

    Met vriendelijke groet,
    WajahAsia
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : WajahAsia
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Bert Labrie
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 11-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 7,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen