€ 12,75


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Indonesië (PDF)

  • Azië (PDF)

Indonesië

Tour door Java – Sumatra – Celebes - Kalimantan - Lombok – Flores

WajahAsia • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Een reis naar het verre oosten om Indonesië te bezoeken is een prachtig avontuur. In navolging van mijn eerste boek, "Een tocht door Noord-Java," begin ik deze keer aan een bezoek aan zes eilanden in de Indische archipel, te beginnen op het eiland Java. Java bevindt zich op een plateau aan de rand van de Indische Oceaan en wordt daardoor regelmatig getroffen door aardbevingen. Op Java breng ik een bezoek aan de steden Jakarta, Semarang, Soerabaja en Jogjakarta. Vervolgens maak ik een uitstapje naar het eiland Sumatra, waar ik Palembang bezoek. Daarna volgt een snelle stop op het eiland Kalimantan om de stad Balikpapan te verkennen, die bekendstaat om haar olie-industrie. Enkele dagen later maak ik een korte vlucht naar het eiland Celebes, waar ik het heerlijke Makassar bezoek. Vervolgens reis ik naar het eiland Lombok en verken ik de stad Mataram, die bekend staat om haar filevrije wegen Tot slot breng ik een bezoek aan het bergachtige eiland Flores, met als eindbestemming de kustplaats Labuan Bajo. Zo ben ik vier maanden lang onderweg in het verre oosten, van eiland naar eiland en van stad naar stad.

    Mijn reizen hebben als doel om mijn website, www.wajah.asia, te promoten door middel van straatfotografie, die ik "Road Photography" noem. Mijn dagen bestaan uit urenlang fotograferen op straat, waarbij ik mensen van alle leeftijden, geslachten en bezigheden vastleg. Sommigen zijn aan het werk in hun warong, terwijl anderen hun groentestal op de traditionele markt (Pasar) runnen. Ik fotografeer de kapster in haar salon, de schoen- en kleermaker aan de straatkant, de schilder op zijn ladder en de bouwvakker op zijn bamboesteigers. Het maakt niet uit wie ze zijn of wat ze doen; ik leg ze vast met mijn camera.

    Reisauteur en fotograaf
    WajahAsia
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : WajahAsia
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Bert Labrie
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 11-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,75


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen