€ 10,45


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Indonesië (PDF)

  • Azië (PDF)

Indonesië

WajahAsia assistenten in beeld

WajahAsia • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Vanaf 2009 heb ik regelmatig landen in Azië bezocht, met name Indonesië, Vietnam, Thailand, Cambodja en in mindere mate de Filipijnen. Cecilia, mijn vrouw, is de reden dat ik reizen ben gaan waarderen. Ze is van Indonesische afkomst en wilde haar ouderlijk huis in Bandung bezoeken. Zo gezegd, zo gedaan. Tijdens dat bezoek is het idee ontstaan voor mijn eigen website, www.wajah.asia. Hierdoor ben ik ook begonnen met straatfotografie, waarbij ik de gefotografeerde mensen op mijn website heb geüpload. Daar kunnen mensen nog steeds hun foto gratis downloaden.
    www.wajah.asia
    Tijdens mijn reizen laat ik me vergezellen door lokale assistenten. We spreken Engels en zij de taal van het land. Belangrijker nog is dat zij de lokale gebruiken kennen en mij adviseren over voedsel, transport, hotels en restaurants. Tot op de dag van vandaag zijn al mijn assistenten vrouwelijk geweest. Hierover heb ik vaak de vraag gekregen: waarom vrouwen? Het eenvoudige antwoord is dat ik tot nu toe geen mannen in Azië heb kunnen vinden die "assistent" als een interessante freelance baan beschouwen. Nee, de heren geven de voorkeur aan werken in de ICT-wereld of zijn automonteurs of motorfietsmonteurs.

    Tijdens mijn vele reizen hebben mijn assistenten ook als modellen voor de camera gestaan, en soms heb ik ze tijdens ons dagelijks werk in een "snapshot" gefotografeerd. In dit boek vindt u een selectie van de meest sprekende foto's van mijn assistenten en de dames die ik als modellen heb gevraagd.

    Veel plezier,
    WajahAsia
    Straatfotograaf
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : WajahAsia
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Bert Labrie
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 11-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,45


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen