€ 12,75


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Indonesië (PDF)

  • Azië (PDF)

Thailand Cambodja Filipijnen

Mijn reis door Thailand Cambodja Filipijnen

WajahAsia • ebook • pdf

  • Samenvatting
    Voor promotie van mijn website www.wajah.asia heb ik het idee bedacht om een paar landen in Azië te bezoeken. Zonder een specifieke reden heb ik Thailand als eerste land gekozen. Daarna ben ik doorgereisd naar Cambodja en de Filipijnen. Het is duidelijk dat deze landen een enorme aantrekkingskracht hebben op toeristen. Veel reisbureaus hebben er baat bij als Thailand, Cambodja en de Filipijnen regelmatig en goed worden gepromoot." Daarbij komt dat het geen kleine landen zijn. Bij elkaar heb-ben ze 203 miljoen inwoners en zijn Thailand en Cambodja Koninkrijken. De Filipijnen is een republiek. Thailands Nationaal betaalmiddel is de "Bath". € 1= 37,905. Cambodja heeft de “Riel”. € 1= 4.377,--. De Filipijnen betalen met de “Peso” ₱ “ Ook wel PHP genoemd.
    €1= ₱ 56,9885. Zoals gebruikelijk in valuta land verschilt de waarde per dag. Wat de centen betreft, heb ik me ervan overtuigd met Mastercard en SNS-betaalpas bij ATM’s in deze landen te kunnen pinnen. Tijdens deze reis word ik vergezeld door Engels sprekende assistenten. Ze hebben de taak dat ik niet verdwaal, goed voedsel eet, niet wordt opgelicht en heelhuids het land kan verlaten. Vanwege de verschillende gebieden en landen heb ik zes assistenten op internet bereid gevonden mij in hun gebieden - districten te assisteren. Een heel georganiseer trouwens. Het promoten van mijn website gaat gebeuren door het dagelijks fotograferen van werkende, wandelende, spelende, zittende, rijdende en sportende mensen. Mijn assistenten zullen mijn visitekaartje geven met het websiteadres. Daar kunnen ze de volgende dag hun foto gratis downloaden. Het lijkt een avontuurlijke reis te worden in en door voor mij onbekende Aziatische landen. In ieder geval ben ik voor mijn vertrek even bij de Nederlandse GGD langs geweest voor medische adviezen en preventieve injecties.

    Auteur
    WajahAsia
  • Productinformatie
    Binding : PDF
    Auteur : WajahAsia
    Bestandstype : PDF
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Bert Labrie
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 11-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,75


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen