Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,99

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • BLOOD DROPS ON THE SHADOW (PDF)

 • BLOOD DROPS ON THE SHADOW (boek)

Bloeddruppels op de schaduw

wat ons gebeurde, gebeurde in het verleden. vandaag gebeurt het onder invloed van het verleden.

Janko Ekkel • ebook • pdf

 • Samenvatting
  BLOEDDRUPPELS OP DE SCHADUW

  1972: Robert van de Water rijdt met zijn auto tegen een boom en overlijdt ter plekke.

  Het is 1997: Roy van de Water zit op een heuvel bij een grote kersenboom. Hij blikt terug op zijn leven en de verschrikkelijke gebeurtenis van een halfjaar geleden…
  Roy woont met zijn moeder Suzanne in Bergenveld. Zijn vader Robert is verongelukt toen Roy vier maanden oud was. In zijn kinderjaren bouwt hij een goede vriendschap op met Emma.
  Ook zij woont alleen met haar moeder, nadat haar vader aan kanker is overleden. Dat schept een band tussen de twee kinderen. Door zijn vaderloze jeugd wordt Roy al jong volwassen.
  Een oom van Roy, Harry werpt zich op als een soort surrogaat-vader waar Roy het niet mee eens is. Als Roy op een dag in een winkelruit kijkt, ziet hij dat er iemand anders dan hijzelf op zijn fiets zit. Tijdens een weekend in een vakantiehuisje aan het meer loopt hij bijna letterlijk tegen zijn eerste echte bovennatuurlijke ervaring op, die hij vooraf heeft gedroomd, en er ook niet zonder kleerscheuren vanaf komt. Hij neemt zijn moeder in vertrouwen; zij zal hem niet voor gek verklaren. Voordat hij de kans krijgt treft Roy zijn moeder dood aan. Hoe is dit gebeurd? Na de begrafenis van zijn moeder probeert dominee Spijker meer contact te krijgen met Roy. De reden is onduidelijk.
  Op een dag ontdekt hij door de zinspeling van de natuur iets opmerkelijks.
  Het is 1996: De volwassen Roy komt bij toeval zijn Emma tegen. Dit keer willen ze elkaar niet loslaten en Roy stort zijn hart bij haar uit. Daarop maken Roy en Emma zeer vreemde situaties mee. Dramatische en schokkende gebeurtenissen volgen elkaar op en leiden naar een bizarre ontknoping. Pas later zal blijken dat iemand hem probeerde te bereiken om hem te waarschuwen.

  Een Psychologische Thriller van hoog niveau!

  BT
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Janko Ekkel
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Boektriomf
  ISBN : 9789082261608
  Datum publicatie : 08-2014
 • Inhoudsopgave
  BLOEDDRUPPELS OP DE SCHADUW’

  Psychologische thriller
  ISBN 978-90-822616-0-8
  Auteur: Janko Ekkel
  pag.: 340
  Druk: Pumbo.nl
  uitgever: Boektriomf
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

1972
Hij was later wakker geworden dan gebruikelijk en had zijn vrouw en kind geen kus gegeven omdat ze nog zo heerlijk lagen te slapen. Onrust vult zijn brein.
De vierentwintig jarige jongeman achter het stuur heeft haast. Hij rijdt in zijn rode Ford Mustang Mach 1 uit 1970 met grote snelheid over de weg.
Als een volleerd autocoureur snijdt hij de bochten af. Het regent hard en de ruitenwissers van de auto kunnen maar met moeite de grote hoeveelheid regenwater afvoeren, dat als een douche tegen de voorruit wordt geslagen.
De nacht heeft plaats gemaakt voor de dag, de zon die schuil gaat achter een wolkendek waaruit regen valt. De felle lichten van een tegemoetkomende auto schitteren hinderlijk door zijn beregende ruiten. Hij kan nog maar net zijn auto op de weg houden. Zijn vingers omklemmen het stuur in een stevige greep en hij beseft heel goed waar hij mee bezig is. Hij rijdt hard, te hard en uit de luidsprekers knalt de bas van “Child in time” van Deep Purple.
Hij stuurt op het randje van zijn kunnen, zijn auto de toekomst tegemoet.
10
Hij was bijzonder trots op zijn kind. Zijn oogappel van vier maanden oud. Een jong stel, dat op vrij jonge leeftijd was getrouwd. Meestal waren zijn vrouw en zoontje wakker wanneer hij naar zijn werk ging. Maar het weekend dat achter hem lag was zwaar geweest. Een kind hebben was leuk, gaf enorm veel blijdschap, maar kon ook korte nachten bezorgen.
Met zijn Mustang rijdt hij een zware week tegemoet. Een week die voor hem, eufemistisch uitgedrukt, niet lang zou duren. Hij was nog steeds blij met de Ford, die goed aanvoelde. Na lang onderhandelen had hij dat voorjaar de twee jaar oude Ford gekocht van een particulier en dat met zijn eigen gespaarde geld.
‘You’d better close your eyes………. Bow your head’ zingt hij uit volle borst mee.
Hij voelt de machtige spieren van de Mustang onder zich en trapt het gaspedaal nog eens verder in. ´Toch heerlijk zo’n automaat,´ zegt hij tegen zichzelf. De meer dan driehonderd pk onder hem reageren onmiddellijk. Hij kijkt op zijn horloge en voor het eerst die vroege ochtend beseft hij dat hij weleens te laat kan komen voor de boot die hem naar het boorplatform op zee zou moeten brengen met het zwarte goud. Hij is verknocht aan zijn werk. En, omdat het “zíjn platform” is, mag hij niet te laat komen. Hij moet een voorbeeld zijn voor de anderen, hoe jong hij ook nog is.
Het gaspedaal heeft nog wat ruimte…
‘Wait for the ricochet’………
Hij ziet op de grond voor de passagiersstoel een pakje Camel sigaretten liggen. Als geheelonthouder................. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen