Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 19,00


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Praktijkgericht onderzoek in bedrijf (PDF)

 • Praktijkgericht onderzoek in bedrijf (boek)

Praktijkonderzoek voor bachelors

Jef Mertens • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Studeren aan het huidige, competentiegerichte hbo vraagt van studenten specifieke kennis en vaardigheden. Vooral het projectmatig opzetten en uitvoeren van praktijkonderzoek en het schrijven van de scriptie blijken voor veel studenten struikelblokken. 'Praktijkonderzoek voor bachelors' behandelt het uitvoeren van onderzoek in tien stappen. Het is daarmee een leidraad voor hbo-studenten die hun studie tot een goed einde willen brengen. De auteur behandelt de regels voor praktijkonderzoek en beschrijft het hele traject: van de onderzoeksopzet tot en met de scriptie waarmee de student als bachelor afstudeert. Door de heldere opbouw in stappen, de vele voorbeelden en de extra uitleg is 'Praktijkonderzoek voor bachelors' een zeer handzame hulp bij het uitvoeren van onderzoek. Het boek is geschikt voor voltijd- en deeltijdstudenten binnen drie opleidingsclusters: Organisatie, bedrijf en bestuur, Mens en maatschappij, en Techniek en natuur. Jef Mertens was als docent verbonden aan Avans Hogeschool in Breda en begeleidde gedurende vele jaren hbo-studenten bij het afstuderen.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Jef Mertens
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Coutinho
  ISBN : 9789046961780
  Datum publicatie : 12-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen