Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,00


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • versie 20-23 (boek)

versie 20-23

Anneke Matthijssen • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Dit boek bevat geen uitgebreide beschrijving van het SPSS-programma of de bijbehorende statistische theorie, maar wel de onderwerpen die een gemiddelde gebruiker vaak zal tegenkomen. De lezer kan vanaf hoofdstuk 2 zelfstandig opdrachten uitvoeren aan de hand van een praktijkvoorbeeld. De handelingen zijn duidelijk beschreven en de belangrijkste uitkomsten zijn weergegeven ter controle. is Een wiskundige achtergrond is niet vereist. Daarmee vormt Basiscursus SPSS laagdrempelige kennismaking met het analyseren van kwantitatieve gegevens met behulp van SPSS. Andere uitgaven van Manfred te Grotenhuis De uitgave SPSS met Syntax biedt een overzicht van de meest gangbare commando's en is zoveel mogelijk opgezet als een collectie losse paragrafen, waarin snel specifieke informatie gevonden kan worden. In Basiscursus SPSS wordt kort aangeven dat er naast de menu's ook rechtstreeks SPSS-commando's gebruikt kunnen worden. In Statistiek als hulpmiddel wordt de statistische theorie uitvoerig besproken aan de hand van gegevens uit grootschalig onderzoek. Er wordt geen wiskundige kennis verondersteld. Over de auteurs Manfred te Grotenhuis is universitair hoofddocent kwantitatieve analysetechnieken bij de sectie Sociologie van de Radboud Universiteit Anneke Matthijssen is onderwijskundige (specialisatie: zelfstandig leren) en werkzaam als beleidsmedewerker / Institutional Researcher bij de Radboud Universiteit.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Anneke Matthijssen
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Gorcum b.v., Koninklijke Van
  ISBN : 9789023255017
  Datum publicatie : 05-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen