Niet leverbaar

×

€ 75,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ciel Bleu

Jurriaan Geldermans • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even gedenk waardig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kreeg twee Michelinsterren en niemand die daar enige kant tekening bij kan maken. Het restaurant bouwde naam en faam met een elegante klassieke Franse keuken, maar met een eigentijdse creatieve twist. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediƫnten te selecteren. Waar het kan wordt gebruik gemaakt van lokale producten met een kleine ecologische voetafdruk. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee chefs bij de ontwikkeling van unieke Ciel Bleu producten en signature smaakcombo's. Dit boek bevat daarnaast 56 essentiƫle seizoensgebonden recepten, een blik achter de schermen en een meet-and-greet met een aantal van de bekende Ciel Bleu gezichten die het verschil maken tussen gastronomie en guestronomy.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 253mm x 348mm
    Aantal pagina's : 360
    Uitgeverij : Stichting Kunstboek
    ISBN : 9789058565556
    Datum publicatie : 01-2017
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 75,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen