€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De cirkels rond

persoonlijk leiderschap geeft meer regie op je cont(r)acten

Jellie Pijpers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De cirkels rond 'persoonlijk leiderschap geeft meer regie op je cont(r)acten' is behalve een zeer informatief boek over persoonlijk leiderschap en cont(r)actmanagement ook een bijzondere beschrijving van de persoonlijke ontwikkeling van de auteur. De jeugd en de nieuwe holistische filosofie dienen als inspiratie voor een bijzonder werk dat de keiharde wereld van cont(r)actmanagement koppelt aan zelfreflectie en relatiebeheer 2.0.

  Er wordt een nieuw evenwicht beschreven waar de control van het systeem overgenomen wordt door de persoonlijke kracht van het individu. Waar de ratio (het mannelijke) ten dienste komt te staan van het gevoel (het vrouwelijke) en verbinding en vertrouwen het leidende principe wordt en andere cont(r)actvormen genereert. Cont(r)actvormen waar waarde wordt toegevoegd vanuit een persoonlijk intuïtief besef dat dit nodig is voor het systeem.

  Bedoeld voor organisaties, managers, cont(r)actmanagers en/of iedereen die vanuit zijn rol met cont(r)acten in aanraking komt en toe is aan een andere (ziens)wijze van het managen van cont(r)acten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 235mm
  Aantal pagina's : 109
  Uitgeverij : Opaal
  ISBN : 9789082412109
  Datum publicatie : 09-2015
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord
  Inleiding
  De cirkels rond
  Persoonlijk leiderschap
  De vraag achter de vraag
  Kansenmanagement en vertrouwen
  Procesmanagement
  Netwerken
  Het managen van de relatie
  Een nieuw evenwicht
  Tot slot
  Literatuurlijst
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Cont(r)actmanagement is weliswaar niet nieuw, maar de positionering van cont(r)actmanagement vraagt om een type mens die van het vakgebied een ‘business driver’ kan maken. Met name daar waar een organisatie meer prestatie- en waardegericht wil contracteren. Een benadering waarbij proces- en relatiemanagement essentieel zijn om tot waardecreatie te komen, en waar vertrouwen een steeds crucialere rol speelt. Een benadering ook waarbij we het geheel niet complexer willen
maken, maar juist simpeler. Complexiteit is namelijk moeilijk ‘onder controle’ te brengen, getuige alle ‘control’ elementen waar de maatschappij nu reeds door wordt ‘geordend’. De kunst ligt juist in het meer loslaten van ‘control’: alleen datgene te ‘controleren’ wat noodzakelijk is. En daarbij intuïtief te handelen. Te vertrouwen op je gevoel. En je talenten gebruiken om te handelen. In het hier en nu, met een duidelijke focus op het te bereiken resultaat (‘outcome’). ×
SERVICE
Contact
 
Vragen