Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 9,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Fontein der jeugd

P. Kelder • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Peter Kelder
  Fontein der Jeugd
  Vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven
  Prijs: 9,50
  Pagina's: 80
  Bindwijze: Paperback
  ISBN: 978 90 6378 239 9

  (Er is ook bijpassende muziek: Hans Motal De Fontein der Jeugd Muziek ter ondersteuning en begeleiding bij het uitvoeren van de Vijf Tibetaanse Riten Prijs: 18,50 ISBN: 978 90 6378 353 2)

  Fontein der Jeugd - Vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven ontsluiert in vier hoofdstukken hoe het verouderingsproces gekeerd kan worden met behulp van ogenschijnlijk magische riten die duizenden jaren lang als geheime riten in de afgelegen kloosters in de Himalaya bewaard zijn gebleven.

  Het waarheidsgehalte van een bewering kan men toetsen aan de praktijk; welnu, iedereen die de vijf Tibetaanse riten dagelijks op de voorgeschreven wijze uitvoert, zal binnen een maand of minder al ervaren dat hij zich jonger en beter voelt. Na een week of tien zul je dan de meer substantiƫle resultaten opmerken, zoals het effectiever werken van organen als hersenen, maag, longen en nieren en zelfs een herstel van de hormonale balans, waardoor het groeihormonen de kans krijgt zijn constructieve functie te vervullen in bijvoorbeeld de vorm van cel-vermenigvuldiging.

  Een duidelijk geĆÆllustreerd en begrijpelijk en vlot geschreven boekje waarvan er wereldwijd honderdduizenden exemplaren werden verkocht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 216mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Schors V.O.F., Uitgeverij
  ISBN : 9789063782399
  Datum publicatie : 07-1995
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen