€ 44,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Grote mensen doen alsof

Barbara le Noble • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Mensen zijn in de war. Steeds meer jongvolwassenen lijden aan angststoornissen, depressies en verslavingen waarvoor zij psychische zorg nodig hebben. Een belangrijke oorzaak is de manier waarop het onderwijssysteem is ingericht. Het innerlijk is nooit tot leven gebracht.

  Grote mensen doen alsof gaat over de existentiële crisis van deze tijd, waar iedereen doet alsof en mensen vervreemd zijn geraakt van de natuur.

  Human Design, een synthese van esoterische en moderne wetenschappen, brengt ieders unieke blauwdruk in kaart van waaruit bewustzijn en persoonlijke inzichten ontstaan. Zo leidt dit systeem niet alleen tot een beter begrip voor onszelf en de ander, maar laat het ook zien hoe alles met elkaar verbonden is. Wat mensen spiritualiteit noemen, is in wezen natuurkunde die we nog niet begrijpen. Hoe mooi zou het zijn als deze kennis geïntegreerd wordt in het onderwijs en de opvoeding?

  Kindercoaches, ouders en onderwijsprofessionals kunnen met deze kennis echt iets betekenen voor kinderen!

  Barbara Le Noble is opgeleid tot Human Design analist en combineert haar unieke inzichten met universele kennis. Ze verweeft het gedachtegoed van oude filosofen met hedendaagse denkers en neemt je mee in haar transformatieproces. Deels geschreven vanuit het perspectief van een nieuwsgierig kind dat op zoek gaat naar ‘alles wat het op school had willen leren.’ Deze mooi vormgegeven editie is voorzien van een duurzame hardcover en is rijkelijk geïllustreerd.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 400
  Uitgeverij : Educate the Heart
  ISBN : 9789083332246
  Datum publicatie : 05-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 44,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen