€ 26,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hoe creatiever, hoe liever

Suzan van Delft • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Creativiteit is dé bron voor buitensporig veel mogelijkheden, en verruimt je blik. Creatief denken is een bepaalde manier om dingen te zien, problemen op te lossen en vol vertrouwen je ding te doen in een wereld die voortdurend verandert. Thuis, op school en in het werk: creativiteit komt een leven lang van pas. Hoe creatiever, hoe liever gaat over het denken in mogelijkheden. Suzan van Delft onderzocht hoe je als ouder bij de opvoeding je kind een creatieve mindset kunt meegeven. Het boek biedt achtergrondinformatie over creativiteit en bevat praktische, handige adviezen en opdrachten om die te ontdekken en toe te passen in je dagelijks doen en laten.

  Dit boek is geschreven voor iedereen die omgaat met kinderen in de basisschoolleeftijd en bewuste keuzes wil maken in de opvoeding. Creatief denken helpt kinderen zich te ontwikkelen tot onafhankelijke, veerkrachtige volwassenen. Suzan van Delft is ervan overtuigd dat creatief denken één van de meest waardevolle levensvaardigheden is die daarbij nodig is. Maar... hoe dan? Dit praktische boek wijst je de weg. Suzan van Delft beschrijft waarom een creatieve geest zo belangrijk is, laat je ontdekken hoe buitengewoon bijzonder jij en je kind zijn, wijst je op het belang van een rijk gevulde wonderkamer in je hoofd en spoort je aan om zelf aan de slag te gaan om creatieve vaardigheden te ontwikkelen tijdens alledaagse activiteiten.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 205mm x 258mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Perron Zes
  ISBN : 9789090336466
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  0. Inleiding 1. Ontdekken 2. Openstellen 3. Ontrafelen 4. Funderen 5. Aansteken 6. Ploeteren 7. Verweven 8. Assembleren 9. Dwarskijken 10. Bekwamen 11. Verankeren
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 26,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen