Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,45


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Koken met bier

M. van Huijstee • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.

    Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt.
    Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd.
    Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 156mm x 218mm
    Aantal pagina's : 80
    Uitgeverij : Solo
    ISBN : 9789460310096
    Datum publicatie : 08-2009
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,45


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen