€ 19,95

ePUB ebook

  € 11,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De ontdekking van je ziel en goddelijkheid
  De ontdekking van je ziel en goddelijkheid (ePUB)
 • Cover De ontdekking van je ziel en goddelijkheid
  De ontdekking van je ziel en goddelijkheid (boek)

Luister, voel en vertrouw op je intu

Boek 10

Tresi Barros • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met dit boek presenteren we u alweer het tiende boek van meester Tresi en meester Isaak.  

   

  In dit boek wordt u meegenomen in de wereld van intuïtie. Wat is intuïtie oftewel gevoel nu precies en hoe kunnen we leren om naar onze eigen intuïtie te luisteren en daarop te vertrouwen? In dit boek met de titel ‘Luister, voel en vertrouw op je intuïtie’ nemen Tresi en haar gids Isaak u mee in de wonderlijke wereld van intuïtie. Gedurende de periode van een jaar hebben een aantal studenten dit onderricht mogen ontvangen en hebben zij dit toegepast op hun eigen leven. Het huiswerk dat zij krijgen en de oefeningen die ze tijdens de les uitvoeren kunt u ook zelf thuis uitvoeren om zo ook uw eigen intuïtie te versterken.

   

  Luister, voel en vertrouw op je intuïtie en laat je verrassen door de wereld van intuïtie die voor je opengaat.

   
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 125
  Uitgeverij : Stichting Isaak & De Schittering
  ISBN : 9789078402107
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7      

   

  Bijeenkomst 29 september 2010                                                              9

   

  Bijeenkomst 27 oktober 2010                                                     71

   

  Bijeenkomst 17 november 2010                                                127

   

  Bijeenkomst 12 januari 2011                                                     179

   

  Bijeenkomst 16 februari 2011                                                   233

   

  Bijeenkomst 16 maart 2011                                                      291

   

  Bijeenkomst 18 mei 2011                                                         329

   

  Bijeenkomst 1 juni 2011                                                                       379

   

  Bijeenkomst 22 juni 2011                                                         429

   

  Bijeenkomst 7 september 2011                                                 483

   

  Wie ben ik?                                                                             527

   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Op het moment dat de kinderen die wij studenten noemen tot ons komen is er natuurlijk duidelijkheid nodig. Waarom worden wij bezocht? Worden wij bezocht omdat we onderricht kunnen gaan verrichten? Of worden wij bezocht omdat wij onderricht verrichten maar niet aangehoord worden? Het is duidelijk dat wij graag onze wijsheden aan jullie geven om jullie duidelijkheid te geven in je eigen bestaan.

 

Lieve mensen, lieve kinderen, op het moment dat je de woorden tot je neemt die jij in dit boek tot je gaat nemen, vraag jezelf deze vraag: wil ik onderricht krijgen van meester Isaak die samen met zijn instrument al jaren onderricht heeft gegeven via de geestenwereld en die je gevoel heeft aangewakkerd zodat je wakker wordt? Wakker worden in je behoeftes, wakker worden in je doelstelling, wakker worden dat wij bestaan. En als wij bestaan dan betekent het dat jullie ook gaan bestaan na het verlaten van je lichaam, je voertuig. Jij komt als geest bij ons. Jouw geest is onderricht door de boeken, door de wijsheden die je hier ter aarde op hebt gedaan en zie je groei daarin. Maar ga nooit naar onderricht op het moment dat jij geen onderricht aan wilt nemen.

 

Ons instrument is onmisbaar omdat wij alleen maar kunnen spreken vanuit een voertuig dat lichaam is. Omdat jullie hebben oren en ogen en voelen onze energie aan. Zonder voertuig kunnen we je oren natuurlijk niet laten luisteren en je gevoel niet aanwakkeren en jullie niet bereiken. Hoe duidelijk is je gevoel voor jezelf? Kennen jullie je intuïtie? Kennen jullie je wijsheden? Kennen jullie je gedachtes? Kunnen wij jullie bereiken zonder een instrument? Nee kinderen, wij bereiken jullie maar sporadisch omdat jullie twijfelen gauw: wat voel ik? Voel ik het juist? Is het juist?

 

 

 

 

Op het moment dat jij doorgaat in onderzoek en jezelf laat onderrichten en ook gaat toepassen dan zal je zien, lieve kinderen, dat er vooruitgang is en dat jij dichter bij je eigen bron komt en ook dichter bij ons komt.

 

Namasté, Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Luisteren, is dat voor ieder kind een feit? Of is dat voor ieder kind een ontdekking van: hoe moet ik gaan luisteren? Het laatste is een feit. Luisteren is puur de impulsen in jezelf begrijpen. Gedachtes kan je krijgen, emoties kan je krijgen, beelden desnoods ook.

 

Op het moment dat jij zonder angst gaat luisteren en zonder twijfel gaat aannemen en het pad van intuïtie volgt, dat is de impuls die tot je komt, en gelooft dat elke les in welke gradatie ook de juiste les is, dan luister je ook naar de waarheid van God.

 

God die liefde is, God die de bron is van jouw energie. Stel jezelf open voor die bron. Stel jezelf open voor die energieën. Voel je verbonden ondanks dat je in het lichaam huist. Luister naar de Goddelijkheid van je medemens. Voel intuïtief aan wat de medemens jou wil vertellen.

 

Luister naar je aardse positie. Is dat de juiste positie die ik tot me heb genomen? Luister naar de natuur en voel intuïtief hoe moeder aarde zich voelt. Luister naar waarheden die jou bevestigen in jouw gevoel zodat het waarheden zijn voor jou. Gebruik nooit de waarheid van anderen buiten je eigen waarheid om omdat op dat moment doe je jezelf geweld aan.

 

Elk kind dat de bewustwording krijgt dat hij simpelweg een energie is van gevoelens en emoties hoeft alleen maar te vertrouwen op het woord intuïtie.

 

Namasté, Isaak

 

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen