Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 6,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het volle leven
  Het volle leven (boek)

Marilyn en Audrey

Hanneke Groenteman • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Hanna en Nadia, klasgenoten maar niet bepaald vriendinnen, moeten samen een werkstuk maken over helden van vroeger. Ze kiezen twee iconische filmsterren uit de jaren vijftig: Marilyn Monroe en Audrey Hepburn, actrices waar ze niets van weten als ze aan hun project beginnen. De speurtocht naar hun levens maakt de twee sterren tot heldinnen van de meisjes. Het wordt een avontuur vol spanningen, liefde, vriendschap en jaloezie, dat uitmondt in een ware battle.

  Dit kinderboek, geschreven door Hanneke Groenteman, is verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 oktober, voorafgaand aan de Kinderboekenweek.

  Hanneke Groenteman (1939) is bekend van een aantal succesvolle kunst- en cultuurprogramma's, waaronder Sterren op het Doek. Ze werkte voor Het Parool en de VARA-radio, bij laatstgenoemde werkte ze mee aan programma's als Hoor Haar en Ophef. Jarenlang presenteerde ze ook Met het Oog op Morgen. Ze publiceerde al eerder vier boeken. Marilyn en Audrey The Battle is haar jeugdboekendebuut.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 141mm x 214mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : De Nieuwe Kerk - Hermitage Amsterdam
  ISBN : 9789078653653
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen