€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een rare reis

Annemieke Woudt • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Om van lezen een prettige ervaring te maken willen we mensen die Nederlands leren graag verhalen geven die positief en licht van toon zijn, met een milde humor die ook eventuele zwaardere onderwerpen gemakkelijker bespreekbaar maakt. In Een rare reis is Louis (uit Een huis met een tuintje) op zoek naar zijn weggelopen kat, maar komen we er geleidelijk aan ook achter welke traumatische ervaring Louis met zich meedraagt.

  Louis gaat met de trein op bezoek bij zijn broer in Parijs. Zijn buurvrouw Janna gaat mee, en ook haar hond Muis en Kat, het katje van Louis. Maar nog voordat de trein vertrekt, ontsnapt Kat uit de trein. Een wanhopige zoektocht per trein, boot en auto volgt. Janna helpt hem. Maar waarom is Louis toch zo in paniek om een kat? Dit is deel 2 uit Nieuwe vrienden, een serie leesboekjes voor volwassenen die Nederlands leren. De Nt2-boekjes van Arcos Publishers zijn speciaal geschreven om Nederlands leren zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken: herkenbare verhalen in eenvoudige, natuurlijke taal. Ieder woord in deze boekjes komt minimaal vier keer voor in het verhaal, zodat nieuwe woorden sneller worden herkend. Hierdoor is het verhaal gemakkelijker te begrijpen en plezieriger om te lezen. Niveau: A2 Bevat een woordenlijst Nederlands-Engels, met korte voorbeelden van zinnen, uitdrukkingen en chunks, zodat je sneller vindt wat je nodig hebt om de tekst goed te begrijpen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 126mm x 177mm
  Aantal pagina's : 86
  Uitgeverij : Arcos Publishers
  ISBN : 9789490824631
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstuk 1 Wat zielig! 6 Hoofdstuk 2 O, sorry! 14 Hoofdstuk 3 Te laat 21 Hoofdstuk 4 De vorige halte 28 Hoofdstuk 5 U spreekt Frans! 36 Hoofdstuk 6 Mimi 44 Hoofdstuk 7 Huilen en lachen 52 Woordenlijst 61 Over de auteur en de illustrator 81
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen