Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verlichting

Nora de King • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kijk voor meer informatie ook op https://www.noradeking.nl

  Het is geen geheim dat onze planeet Aarde door de moderne mensheid zwaar op de proef wordt gesteld. Door de expansiedrang en het parasitaire gedrag van onze huidige samenleving zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat onze leefomgeving onomkeerbaar is aangetast, waardoor het leven zoals wij dat nu kennen ingrijpend zal veranderen of zelfs onmogelijk wordt.
  Roan weet dit ook maar voelt zich een man zoals zovelen, zonder extremen of buitensporigheden, zonder werkelijke invloed. Door de samenloop van omstandigheden belandt hij echter in een unieke situatie, waarin hij als enige mens op Aarde uit onverwachte hoek de mogelijkheid krijgt aangeboden om een geheel nieuwe en verbeterde wereld te scheppen. Hij besluit om dit aanbod aan te nemen, maar weet niet tegen welke prijs. Opeens is de Aarde en haar bewoners volledig afhankelijk van zijn kennis, zijn wetenschap, zijn moed en zijn daden. Het lot van iedereen ligt in zijn handen.

  Zal hij in staat zijn de juiste keuzes te maken, wordt de nieuwe wereld wel echt beter?

  De grote vraag die gesteld kan worden...is dit verhaal fictie of non-fictie?
  Door de vele raakvlakken met de tegenwoordige roerige tijd waarin wij leven, zou het zomaar een non-fictie kunnen zijn die zich binnen zeer afzienbare tijd zou kunnen afspelen.
  De mensheid is gewaarschuwd !!

  Ik wens iedereen veel leesplezier, en hoop oprecht dat de mensheid door collectieve bewustwording niet alleen haar eigen lot, maar ook dat van onze prachtige planeet in eigen handen neemt. Onze kinderen hebben er recht op.

  Over kinderen gesproken...ik acht dit boek geschikt voor 16 jaar en ouder.

  Nora de King
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 312
  Uitgeverij : Nora de King
  ISBN : 9789464064391
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen