Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 5,75


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Voor altijd (boek)

 • Voor altijd (boek)

Voor altijd

Marjon Hoeks • ebook • epub

 • Samenvatting
  Als haar neef Martin het slachtoffer wordt van pesterijen, wil Anja hem te hulp schieten. Of is het beter om hem, zoals haar zus Mieke meent, de ruimte te geven zelf een oplossing te zoeken voor dit probleem? Totdat het pesten escaleert en Anja besluit in te grijpen. Dat heeft ernstige consequenties voor de pestkop en zijn ouders. Tot Anja's verbijstering keert een hele gemeenschap zich tegen het gezin. Wat kan zij doen? Lezeressen over Een nieuwe start en De belofte, deel 1 en 2 van de Anja Koenders-trilogie: "Herkenbaar hoe de mensen reageren (...) in de Achterhoek. Mooi zoals jullie de Achterhoeker neerzetten." (Liesbeth Nijman) "Wat een heerlijk boek om te lezen! Ik kon het bijna niet wegleggen. Het liefst las ik het in één keer uit." (René Lensink over Een nieuwe start) "Heerlijke romans om te lezen. Bedankt voor een paar dagen leesplezier." (Tineke den Boer) En Evelien Heuvels-Ten Haaken, lid lezeressenpanel, over Voor altijd: "Verfrissend om een keer een breder verhaal over pesten te lezen; over wat het betekent voor de ouders van de pestkop en wat het doet met een gemeenschap." Gerda Geven en Marjon Hoeks (beiden geboren op 31 januari 1960) Een schrijverstweeling die de Nederlandse streek- en familieroman nieuw leven inblaast. De auteurs schrijven over het moderne Nederlandse platteland en de mensen die hier wonen en werken. Met veel liefde voor de Achterhoek vertellen ze realistische verhalen over de schrijnende werkelijkheid in het dagelijks leven. Geven en Hoeks ontmoetten elkaar in juni 1999. Hun vriendschap werd hechter en samen schrijven aan één boek gaat bijna vanzelf. De eerste twee delen van de trilogie - Een nieuwe start en De belofte - zijn enthousiast ontvangen door liefhebsters van het genre. "Eindelijk een nieuwe generatie schrijfsters van streekromans!"
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Marjon Hoeks
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij de Streekroman
  ISBN : 9789492817006
  Datum publicatie : 10-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,75


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen