Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Meer van deze auteur


 • Kopkracht (boek)

Kopkracht

Thomas Lerner • ebook • epub

 • Samenvatting
  Wat maakt spelers als Cruijff, Messi, Pélé en Ronaldo tot wereldklasse? Uit het onderzoek van Vestberg, Petrović en Lerner blijkt dat slechts een op de duizend mensen een vergelijkbare verwerkingscapaciteit heeft als de elitespelers Cruijff en Messi. Op basis van de testresultaten konden de auteurs accuraat voorspellen hoeveel doelpunten en assists de spelers zouden gaan maken. In dit boek wordt voor het eerst beschreven welke specifieke hersenfuncties nodig zijn om voetbal of een willekeurig andere sport op topniveau te kunnen bedrijven.. Het gaat daarbij om een in uitzonderlijke mate ontwikkeld vermogen om spelsituaties te analyseren, te verwerken en daar in een split second naar te handelen. De bevindingen van Vestberg, Petrović en Lerner brengen ons dichter bij het antwoord op de vraag wat spelintelligentie is en waarom bepaalde spelers van wereldklasse zijn en ander niet. 'Kennis is macht' - De staat van Oranje 'AZ en PSV kijken ook in de bovenkamers van hun spelers.' - Algemeen Dagblad
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Thomas Lerner
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Karakter Uitgevers NF-VERT
  ISBN : 9789045216256
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen