Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,11


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Teamindividualisering (boek)

 • Gedachtenanalyse een zelftraining (boek)

Motivatiebehoeften van de sollicitant

Herman Beuker • ebook • epub

 • Samenvatting
  Er zijn veel omschrijvingen die hetzelfde bedoelen: motivatiebehoeften, drijfveren, motivatoren, werkstimulerende en werkremmende factoren. In dit boek wordt de term 'motivatiebehoeften’ gehanteerd. Met een aantal gerichte vragen, die in dit boek te vinden zijn, kan duidelijk worden hoe het met de motivatiebehoeften van de sollicitant zit en wat dat kan betekenen voor het uitoefenen van de functie en in de samenwerking. Dit kan een onderdeel vormen van het sollicitatiegesprek. Het is voor velen een utopie dat iemand een functie en een werkomgeving vindt die volkomen aansluit bij de eigen behoeften. In de praktijk zijn er altijd wel delen van een functie die minder aanspreken. Hetzelfde geldt voor collega's of systemen die in elke organisatie te vinden zijn. Meestal wordt dat dan ook in de praktijk pas duidelijk, te laat voor een werkgever en de sollicitanten. Het verhaal van de motivatiebehoeften is het verhaal van de overeenkomsten en de verschillen tussen wat de sollicitant biedt aan motivatiebehoeften en de werksituatie vraagt. Door de motivatiebehoeften bij de selectie te betrekken wordt de kans op vroegtijdig vertrek verkleind.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Herman Beuker
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402104172
  Datum publicatie : 07-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,11


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen