Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 23,50


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Praktijkgericht onderzoek in bedrijf (PDF)

 • Praktijkgericht onderzoek in bedrijf (boek)

Praktijkgericht onderzoek in bedrijf

Jef Mertens • ebook • pdf

 • Samenvatting
  De huidige tijd vraagt om continue kennisontwikkeling. Van HBO-professionals wordt daarom verwacht dat zij beschikken over een onderzoekende houding en goede onderzoeksvaardigheden. Praktijkgericht onderzoek in bedrijf is gebaseerd op het integraal model voor praktijkgericht onderzoek dat Jan Leen heeft ontwikkeld voor het bedrijfskundig vakgebied. Hierin wordt de handelingscyclus gekoppeld aan de onderzoekscyslus. Na hoofdstukken over het integraal model, typen praktijkgericht onderzoek en het verwerven van een onderzoeksopdracht worden de stappen uit de onderzoekscyclus behandeld: probleemanalyse en onderzoeksontwerp, dataverzameling en -analyse en rapporteren en presenteren van bevindingen. Het laatste hoofdstuk laat de student reflecteren op het onderzoeksproces. Deze uitgave is bedoeld voor studenten van bedrijfskundige opleidingen als Bedrijfskunde MER, Facility Management, Human Resource Management en Bedrijfseconomie. Zij is ook nuttig voor professionals die hun onderzoeksvaardigheden willen vergroten. Op de website zijn voor studenten kennisclips beschikbaar met daarin korte uitleg van de belangrijkste onderwerpen. Voor de docent zijn er PowerPoints en een handleiding. Jan Leen is docent aan de opleiding Bedrijfskunde MER van de Hogeschool van Amsterdam. Jef Mertens was docent aan de Academie voor Business IT en Management van Avans Breda. Tevens is hij auteur van Praktijkonderzoek voor bachelors.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Jef Mertens
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Coutinho
  ISBN : 9789046963166
  Datum publicatie : 06-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen