€ 7,50

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Gedichtenbundel

 • Voor het slapen gaan

Roos op het strand

Minicrimi

M.G. Stoop • ebook • pdf

 • Samenvatting
  In deze minicrimi wordt het lichaam van een man gevonden op het strand. Twee rechercheurs hebben de taak om uit te vinden wie de man heeft vermoord. Het enige waar ze in het begin mee kunnen werken zijn een stukje stof met wat bloed, een stukje glas, een plastic roos en wurgsporen op de nek van het slachtoffer. Als ze de zaak verder onderzoeken blijkt het ingewikkelder te zijn dan ze denken. Ondanks dat weten ze het tot een goed einde te brengen.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : M.G. Stoop
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Boekenbestellen.nl
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 12-2017
 • Reviews
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Het was een zwoele zomeravond in een stadje aan de rand van de zee, toen Robert en Sandra besloten om een strandwandeling te maken. Ze hadden de hele dag op het broeierige kantoor gezeten waar ze werkten, zodat dit een welkome afsluiting van de avond zou zijn. Het was al donker maar dat weerhield ze niet. Na gekookt en gegeten te hebben gingen ze op pad. Langzaam liepen ze door het zand; genietend van de rust en het geruis van de zee. Er waaide een heerlijk briesje. 's Avonds waren er nooit veel mensen op het strand. 'Oh, wat goddelijk' zei Sandra en maakte een rondedans met de armen wijd om haar woorden kracht bij te zetten. Robert moest lachen. Ze liepen hand in hand verder. Robert zag een roos liggen en verwonderd pakte hij de bloem. Het bleek een neproos te zijn. Sandra kwam erbij staan en slaakte een harde gil. Robert keek haar geschrokken aan en vroeg wat er in hemelsnaam aan de hand was. Sandra sloeg een hand voor haar mond en kon alleen maar wijzen naar een plek verderop, niet zover van waar de roos had gelegen. Robert volgde haar hand en sprong als reactie een stukje naar achteren; er lag een man op het zand. 'Oh mijn God wat is dat in hemelsnaam? Het lijkt wel een dode!' ×
SERVICE
Contact
 
Vragen