Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 26,50


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Veranderen met verstand en gevoel (boek)

Veranderen met verstand en gevoel

Rob Kayzel • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Het veranderen van gewoontes en omgevingen vergt zowel emotionele als rationele inspanningen. Bij een organisatieverandering is het niet anders. In Veranderen met verstand en gevoel wordt organisatieverandering behandeld vanuit deze twee perspectieven. Het eerste perspectief gaat uit van de wijze waarop mensen omgaan met veranderingen. Het maakt gebruik van inzichten en begrippen uit de psychologie. Het tweede perspectief behandelt veranderingsprocessen die toegepast kunnen worden bij organisatieverandering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten uit de organisatiekunde en managementliteratuur. Het boek gaat daarbij telkens uit van de opvatting dat bij veranderingen rationaliteit (verstand) en emotie (gevoel) evenveel aandacht verdienen. Elk hoofdstuk begint met leerdoelen en sluit af met opdrachten en een samenvatting. Op de website bij dit boek zijn cases met opdrachten te vinden waarmee de student met het geleerde aan de slag kan gaan. In deze herziene druk: is hoofdstuk 6 Problemen bij de groei van organisaties geheel herschreven; is in hoofdstuk 9 Varianten op de basismodellen content toegevoegd die betrekking heeft op veel gebruikte benaderingen in organisatieverandering; zijn er nieuwe cases en voorbeelden opgenomen en; zijn door het gehele boek kleine wijzigingen en aanpassingen doorgevoerd. Veranderen met verstand en gevoel is bedoeld voor hbo-studenten Bedrijfskunde, Finance & Control, HRM en andere economische en sociale opleidingen waarbij verandering en verandermanagement onderdeel van het curriculum is. Daarnaast is het boek geschikt voor professionals die in hun werk met (organisatie)verandering te maken hebben, zoals professionals in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Rob Kayzel heeft als docent bij de opleiding Personeel en Arbeid gewerkt en als onderwijskundig adviseur bij de Hogeschool van Amsterdam.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Rob Kayzel
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Coutinho
  ISBN : 9789046967904
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 26,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen