Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 99,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Smartphonemanieren
  Smartphonemanieren (boek)
 • Cover Vervelende mensen bestaan niet
  Vervelende mensen bestaan niet (boek)

Atlas van het Werelderfgoed

n.b • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Alle Werelderfgoedlocaties, Biosfeerreservaten en Global Geoparks van de wereld

  De Atlas van het Werelderfgoed is een verbluffend cartografisch en encyclopedisch naslagwerk, dat op een ongekende manier de mooiste dingen samenbrengt die de mensheid en de natuur ons hebben nagelaten.Speciaal ontwikkelde, kleurgecodeerde pictogrammen en thematische registers helpen je om vlot door het werk te navigerenGedetailleerde cartografie die alle Unescosites situeert: biosfeerreservaten, Global Geoparks, alsook wereldcultuur- en natuurerfgoed. De kaarten worden telkens vergezeld van een beknopte tekst over de betreffende regio.Een unieke reisencyclopedie die meer dan 19.000 bezienswaardige natuurlandschappen, natuurparken, reservaten, metropolen, cultuurmonumenten, vakantieparadijzen en reisroutes, inclusief alle Unescowerelderfgoedsites, biosfeerreservaten en Geoparks voorstelt.De modern ontworpen cartografiepagina's verlenen de klassieke geografische basiskennis. Het boek fungeert bovendien als reisgids waarin meer dan 19.000 bezienswaardigheden aan bod komen. Met honderden tekstbijdragen is het tegelijk een omvangrijk geografisch-toeristisch lexicon.
  Tenslotte is het ook een echt inspiratieboek met indrukwekkende fotografie van alle plekken die op de lijst staan van het Unesco Werelderfgoed.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 280mm x 383mm
  Aantal pagina's : 700
  Uitgeverij : Lannoo
  ISBN : 9789401461962
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 99,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen