€ 23,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Brood en banketbakkerij Van Mehl

• Boek • paperback

  • Samenvatting
    Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding. Dit periodeboek heeft als thema "van grondstof tot kwaliteitsproduct". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden. In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen: kwaliteit, kwaliteit van het productieproces, opzetten van een kwaliteitssysteem, marketing, procestechnologie, appatratuur & technieken, ATEX en logistiek & planning centraal. In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep. De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels: 1. Backerij de Soete Suickerbol 2. Backerij de Gouden Kraekeling 3. Bakkerij de Oase 4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof 5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl 6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 203mm x 290mm
    Aantal pagina's : 60
    Uitgeverij : Nederlands Bakkerij Centrum
    ISBN : 9789491849022
    Datum publicatie : 08-2013
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen