€ 18,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gepokt en Gemazeld (BB)

Reinhard Wolff • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De cliënt ben je zelf.

  Als coach herken je uit eigen ervaring de zorgen, dilemma’s en levensvragen waar jouw coachee mee worstelt. Deze herkenning maakt het mogelijk om je in zijn of haar zielenroerselen te verplaatsen.

  Niets menselijks is je vreemd. Dit besef en de openhartigheid hierover zijn voor Reinhard Wolff (1949) van wezenlijk belang voor het slagen van een coachingtraject.

  Naast de noodzakelijke kennis van communicatiemodellen, leerstijlen en interventietechnieken pleit de auteur in een luchtig betoog voor vergevingsgezinde zelfrefl ectie als meest doeltreff end coaching instrument.

  Dit boek gaat over falen en stralen: een verzameling van gedichten en columns als ode aan de imperfectie die coach en cliënt in elkaar kunnen herkennen en leren waarderen.

  Als psycholoog, trainer en coach, onder andere bij Van Ede & Partners, heeft hij gedurende 42 jaar mensen met ontwikkelings- en loopbaanvragen begeleid.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 127mm x 203mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Wolff
  ISBN : 9789464064384
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 2 reviews)

  13-09-2021
  Gepokt en gemazeld
  Intiem met de schrijver, verlichtend en opmerkelijk voor ons allemaal en voor de professional Met grote glimlach gelezen


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  30-08-2021
  gepokt en gemazeld
  Lekker leesbaar en met mooie eerlijke reflecties van de schrijver. Gelardeerd met inspirerende gedichten van de schrijver zelf. Hij brengt de rol van coach en gecoachte terug tot een gewoon menselijk issue. De werkzame elementen zijn 'jezelf zijn' en tegelijk je eigen professie erg serieus nemen. Een krachtig en kwetsbaar boek. Heerlijk om te lezen.


  Geplaatst door uit Voorst , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 18,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen