Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 19,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover Circular Chefs
    Circular Chefs (boek)

Instock cooking

Instock • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Met recepten van Lucas Jeffries (Instock), Samuel Levie, Yvette van Boven, Meneer Wateetons en Pepijn Schmeink!.

    Are you ready to rescue food?

    Zonder dat je erbij stil staat, verdwijnt die halve komkommer of overrijpe banaan vaak in de afvalbak. Instock Cooking laat zien hoe je van deze producten juist iets unieks creëert. Eeuwenoude conserveringstechnieken worden op een toegankelijke manier uitgelegd: inmaken in zoetzuur, inmaken in zoet, fermenteren, drogen, invriezen, pekelen, konfijten en roken.

    Experimenteren met je voorraad is niet alleen goedkoper én beter voor het milieu, maar vooral ontzettend leuk! Zo wordt de halve komkommer een heerlijke pickle en je overrijpe banaan een gezonde gedroogde snack. Bovendien laten we per techniek zien, hoe het geconserveerde product kan worden verwerkt in een gerecht.

    Instock zet sinds 2014 voedselverspilling op de kaart in hun restaurant, afhaaltoko en food truck. Producten die normaal het bord niet halen, worden opgehaald met de elektrische 'food rescue'-kar. Het koken met deze wisselende ingrediënten vraagt om dagelijkse improvisatie. In dit kookboek staan duidelijke recepten, maar laat deze gerust los en experimenteer met smaakcombinaties en technieken. Een creatieve aanpak die we graag met jou delen in Instock Cooking.


  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 172mm x 244mm
    Aantal pagina's : 160
    Uitgeverij : Karakter Uitgevers NF-NL
    ISBN : 9789045208152
    Datum publicatie : 04-2016
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen