€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een huis met een tuintje

Annemieke Woudt • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Eenvoudig leesboekje voor volwassenen die Nederlands leren. Een herkenbaar verhaal over Louis, die al jaren in Nederland woont maar nu voor het eerst een eigen huis heeft. Met een gedetailleerde woordenlijst en mooie illustraties.

  Louis woont al jaren in Nederland, maar nu heeft hij voor het eerst een eigen huis. Een huis met een tuintje, en een schuur waar hij fietsen kan repareren. Bij de schutting leert hij Janna kennen, zijn buurvrouw. Ze worden vrienden, en al snel merkt Janna dat Louis soms opeens niet blij is. Wat is er toch met Louis aan de hand...? Dit is deel 1 uit Nieuwe vrienden, een serie leesboekjes voor volwassenen die Nederlands leren. De Nt2-boekjes van Arcos Publishers zijn speciaal geschreven om Nederlands leren zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken: herkenbare verhalen in eenvoudige, natuurlijke taal. Ieder woord in deze boekjes komt minimaal vier keer voor in het verhaal, zodat nieuwe woorden sneller worden herkend. Hierdoor is het verhaal gemakkelijker te begrijpen en plezieriger om te lezen. Niveau: A2 Bevat een woordenlijst Nederlands-Engels, met korte voorbeelden van zinnen, uitdrukkingen en chunks, zodat je sneller vindt wat je nodig hebt om de tekst goed te begrijpen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 126mm x 177mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : Arcos Publishers
  ISBN : 9789490824563
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstuk 1 - Louis - Een eigen huis 7 Hoofdstuk 2 - Janna - Een nieuwe buurman 13 Hoofdstuk 3 - Louis - Onkruid 18 Hoofdstuk 4 - Janna - Thee van brandnetels 23 Hoofdstuk 5 - Louis - Wat hoor ik nou? 31 Hoofdstuk 6 - Janna - Vermist 38 Hoofdstuk 7 - Louis - Verbaasd en blij 44 Hoofdstuk 8 - Louis - Een broer in Parijs 49 Woordenlijst 57 Over de auteur en de illustrator 75
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen