€ 17,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

The Dark Pages / The Bright Side

SOU@D • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  "The Dark Pages / The Bright Side" betreft een bijzonder vormgegeven, omkeerbare gedichtenbundel met twee voorzijden. In een afwisselende samenstelling van zowel Nederlandstalige als Engelstalige gedichten, geschreven langs de levenslijn van de auteur, komen lief en leed in krachtige taal tot uiting. Soms herkenbaar, zeker voelbaar. Ter introductie te bestellen voor 17,50. (Normaal: 22,50)
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 48
  Uitgeverij : SR
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2022
 • Inhoudsopgave
  46 gedichten, in het Engels en Nederlands.
 • Reviews (8,8 uit 8 reviews)

  12-11-2022
  Ode aan het leven
  Mooi hoe je deze bundel hebt vormgegeven met veel aandacht voor details! Je observaties en gevoelens heb je origineel en indringend in woorden gevat. De gedichten zijn invoelbaar want ze zijn persoonlijk én universeel. Meegevoerd op de ritmen in de teksten verwonder ik me erover hoe je het leven tot kunst kunt verheffen, zowel in voorspoed als in tegenspoed. Dit boekje is een ode aan het leven, voedingsbodem voor jouw stroom van creativiteit. Aanrader!


  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  05-11-2022
  Zonder filter
  Het boek als geheel laat mij jou nog beter kennen, zonder filters, met open hart. Echt heel knap als je je zijn kwijt kan in een boek als dit. Je inspireert me! Dank je wel voor je warme woorden waarmee je je waardering naar mij uitspreekt. Ik voel me oprecht gezien als mens, maar ook als ‘mees’

     Mooi design
     Makkelijk in losse stukken te lezen

  Geplaatst door uit Poeldijk , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  11-10-2022
  Een indrukwekkend retrospectief
  Kwetsbaar en krachtig, emotionerend, moedig en niets verhullend. De bundel is een indrukwekkend retrospectief en laat je niet snel los. 'De echo's van haar leven vragen erom gehoord te worden'.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 6.5 uit 10


  03-10-2022
  heldere zinnen op donkere bladzijden
  Een mooie verzameling hartenkreten in een opvallend vormgegeven boekje. Afwisselend in het Nederlands en Engels. Het merendeel van de teksten komt over. Uit met name de Nederlandse teksten spreekt een zekere doorleefdheid en een betrokkenheid bij het heden. Soms een noodkreet dan weer een blijde boodschap. Duidelijk wordt dat de dichter het een en ander heeft meegemaakt . Ze zoekt daarbij naar een balans tussen goed en kwaad, donker en licht , heden en verleden. Daar slaagt ze m.i. met de Nederlandse teksten beter in dan met de Engelse. Het pareltje " Schoonheid" blinkt uit in ritme , klank en verbeelding. Heel mooi. Evenals "Moslima" wat schreeuwt om meer. Het zou zeker kunnen dienen als de basis voor een "spoken word" In de Engelse teksten herken ik de diepgang minder (dat zal waarschijnlijk aan mijn gebrekkige kennis van het Engels liggen;-)) waardoor deze meer lijken op liedteksten. Daar is niks mis mee als ze gezongen worden dan. Pareltjes genoeg in deze bundel. Smaakt naar meer. Liefst in het Nederlands en durf buiten de gebaande paden te treden. Talent is overduidelijk aanwezig.

     mis wat algemene gegevens.

  Geplaatst door uit den haag , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  18-09-2022
  Prachtig boek
  "Allereerst onder de indruk van het ontwerp, mooi dat zwart en wit. Heel creatief. Verder was het voor mij heel persoonlijk om te lezen omdat vele gedichten mijn eigen gevoelens uitdrukten. Ik vond de gedichten geweldig, echt prachtig. "


  Geplaatst door uit Den haag , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  22-08-2022
  The Dark Pages Bright Side
  Eenmaal begonnen kun je niet meer stoppen. Een geweldige bundel. In een adem uit gelezen. Absoluut een aanrader!


  Geplaatst door uit \'s-Gravenhage , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  02-08-2022
  One of a kind
  Dit is ware woordentovenaar! Zeer bijzondere gedichtenbundel. De manier waarop gespeeld is met woorden en de rijmstijl, uniek. Ik ontdekte (na herlezen) steeds nieuwe dingen. Hoe gedichten, woorden en titels op creatieve wijze met elkaar verbonden zijn, echt bijzonder. De zwarte kant, waar het verhaal lijkt te beginnen, belicht een donkere (innerlijke) wereld. The Bright Side, lijkt inderdaad de zonneschijn na de regen met een veel positievere benadering. De gedichten " Juf" en " Mees" deden een glimlach verschijnen op mijn gezicht. Veel herkenning uit mijn eigen leven. Smaakt naar meer! Mijn belangstelling is gewekt en ben al nieuwsgierig naar de volgende bundel of boek!


  Geplaatst door uit Haarlemmermeer , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  29-07-2022
  The Dark Pages zijn echt niet zo donker.
  Ik was erg onder de indruk van de diepgang en originaliteit van de berichten. Zo anders en uniek en toch veelzeggend. Zoals de auteur zelf aangeeft, is het een weerspiegeling van haar leven en de liefde voor haar zoon. Sommige zinsneden dwingen je om te stoppen met lezen en na te denken. Wat bedoelt ze hier? Ja echt alles heeft een reden tot in het kleinste detail. Het is ook een ode aan het leven en haar zoon. Het is verfrissend om deze gedichten te lezen ook voor hen die nooit poëzie lezen. Mijn favoriete gedicht is 'Enchanted'. Ik hoop dat deze auteur nog meer gaat uitbrengen. Het kan veel mensen blij maken en ook hoop geven in het leven dat niet altijd over rozen gaat. De naam van de auteur wordt in het Arabisch weergegeven op iedere pagina.

     Gedichten met een diepe betekenis
     Verfrissend qua inhoud

  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 17,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"I welcome you to take part, hear the whispers of my heart. Through the rhythm of poetry, through the power of words. Echoes of a lifetime, requesting to be heard." ×
SERVICE
Contact
 
Vragen