Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 20,45


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Thuis

Margreet Bootsma-Oud • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zitten is geen pretje. In de gevangenis word je geleefd. Schuldig of onschuldig, voor de buitenwereld maakt dat niets uit. Als je niet uitkijkt ben je getekend voor het leven. En wat gebeurt er na het verblijf achter de tralies? Als je tijd erop zit? Hoe pak je de draad weer op? Vind je werk, een onderkomen? Ex-gedetineerden ervaren aan den lijve hoe moeilijk het is een nieuw bestaan op te bouwen, een nieuw 'thuis' te krijgen...

  Daarover gaat deze roman. Kiara begeleidt terminale patiƫnten in de laatste periode van hun leven. Ze is de goedheid zelve, maar belandt toch achter slot en grendel. Stukje bij beetje weet ze zichzelf te herpakken en slaagt ze erin met haarzelf in het reine te komen.

  'Thuis' is het vierde boek van Margreet Bootsma-Oud. Zoals gebruikelijk schenkt Margreet de opbrengst van de verkoop van het boek aan een goed doel. Dit keer is haar oog gevallen op de stichting Against Cancer, die evenementen organiseert voor gezinnen met een kind dat door kanker is getroffen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 212mm
  Aantal pagina's : 250
  Uitgeverij : GigaBoek
  ISBN : 9789085484301
  Datum publicatie : 01-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,45


niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen