Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 21,25


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Tof Thissen (uwv) en de moord op Sven (ik vutrek 3)
  Tof Thissen (uwv) en de moord op Sven (ik vutrek 3) (boek)
 • Cover Ik Vutrek present: Gegijzeld door verlangens ( Angel of love)
  Ik Vutrek present: Gegijzeld door verlangens ( Angel of love) (boek)

Tof Thissen en de moord op Sven ( Medisch dossier)

De krankzinnigheid van het UWV

Sven van der Woude • Boek • paperback

 • Samenvatting
  TOF THISSEN (uwv baas) en de Moord op Sven (medisch dossier)
  Niet vaak komt het voor dat een iemand zijn hele hebben en houden of zijn medisch dossier als boek uitgeeft, maar auteur en schrijver Sven van der Woude koos er wel voor "Kk moet dit delen" want het is absurd dat mijn leven volgens de artsen ondragelijk is, maar het uwv blijft volharden dat er werkelijk niks aan de hand is'

  Het uwv heeft op voorhand dit boek verboden en een rechtszaak aangekondigd, vanwege de boeken reeks. Ook eist het UWV dat Sven geen toekomstige boeken meer publiceert.

  --------------  UWV DOSSIER SVEN . UWV : ARBEIDSGESCHIKT? LEVENSEINDE KLINIEK: ONDRAGELIJK LIJDEN!

  Ik had u al veel vaker verteld dat ik geestelijk totaal niet in orde was,
  maar u zei dat telkens het valt allemaal wel mee, en volgens het UWV mankeert me ook helemaal niks.
  -
  Ach, en nu mijn euthanasie aanstaande is, heb ik niks meer te verliezen, en wil ik u toch graag laten kennis nemen van een klein deel van mijn dossier. Want op basis van dit dossier mag ik op kosten van de staat dood. En op basis van dit zelfde dossier ben ik volledig arbeidsgeschikt bevonden door het UWV.
  -
  ik schrok zelf ook wel een beetje van het dossier, ik wist niet dat het zo erg gesteld was met mij. Dat ik nog nooit in het Pieter-baan-centrum ben beland, dat mag een wonder heten.
  -
  Ik moest zelf nog aardig wat passages schrappen uit het dossier want sommige verhalen kan ik beter mijn graf mee in nemen,
  -
  Zo kreeg ik dus ontslag als taxi chauffeur omdat ik me zat te masturberen waar de klanten bijzaten, en daarna vroeg ik of ze aan mijn handen wilden ruiken, is dat nou zo vreemd?
  -
  Het uwv vond dat het mijn eigen schuld was dat ik ontslag kreeg, en mijn werkgever ook. Ik las zelfs nog in het dossier dat de hond van de baas nog als getuige werd opgevoerd, die rook namelijk wel aan mijn handen, en slikte ze schoon aldus mijn werkgever. Ik zei u al dieren zijn veel spontaner dan mensen!
  -
  O, het schijnt ook dat ik een keuringsarts van de bijstand het huis heb uitgeslagen, dat zal ze wel verdiend hebben,ze deed nog aangifte maar ik werd vrij gesproken.Ik las ook ergens dat ik mijn 14 delige messen set naar de burgemeester had gestuurd. Maar los van die kleinigheidjes viel het eigenlijk ook best wèl weer mee.
  -
  Wel schijn ik de auto van mijn gehandicapte ex- vrouw te hebben gestolen, en haar jaren lang te hebben opgesloten in huis, maar das toch niet zo apart? U had denk ik het zelfde gedaan in mijn situatie, en de huurwoning waar we samen woonden heb ik totaal gesloopt, ik heb zelfs de meterkast meegenomen,vreemd waar heb ik dat ding toch gelaten?
  -
  En ik schijn een envelop met diarree naar de bijstand te hebben gestuurd las ik, het stond zelfs in het dagblad van het Noorden, nu die liegt nooit! En ook heb ik 20 pizza’s laten bezorgen, (op hun kosten) stond in de krant. Maar ja, daar kan je niks aan doen als je narcist bent, dat hoort bij mijn aandoening.
  -
  Ik kwam ook nog een petitie tegen van 12 buren die o.a. schreven:
  -
  “Deze man kan niet in de nabijheid van andere mensen wonen” , “ Deze man is een gevaar voor kinderen” , “Deze man past niet in de maatschappij". ik ben het helemaal met ze eens!
  -
  En doctoren en psychiaters schreven “ Het lijkt wel een eiland op een eiland, het leven van deze man”, “Een heilloze missie”, “een uiterst vreemd persoon”. schreven de geleerden.
  -
  En op medisch gebied was het al minsten zo rampzalig; Ik wist niet eens dat ik vernauwde nekwervels had, vandaar dat ik telkens geen gevoel heb in mijn handen & voeten.
  -
  En ook heb ik de ziekte van vijver gehad, terwijl ik nooit in vijvers heb gezwommen, en ik ben dubbel gediagnosticeerd met CVS en Fibromyalgie, 17 oor operaties, tinnitus, verwaarloosd cholesteatoom, vernield evenwichtsorgaan, sudden deafness, chronische oorontstekingen, Borderline met narcistische trekken, autisme, spastische darm, paniek aanvallen, persoonlijkheid stoornis. Nu, je kan het niet noemen en ik heb het allemaal..
  -
  Ik zeg zelf ook al jaren dat ik geestelijk niet spoor, en ik wilde u dan ook graag verlossen van mijn aanwezigheid, en naar Frankrijk verkassen in rimboe waar niemand last van me had, maar dat wilde de Nederlandse staat dan ook weer niet.
  -
  Maar ja een gratis dood is ook een oplossing, dan zijn we ook allemaal van het gedoe af. O,trouwens, als u ook pijnloos dood wilt,
  u mag mijn dossier kosteloos kopiëren, ik zou alleen u naam even aan passen in de uwe, eventueel kan ik u ook die versie met de messen set sturen, en die moordaanslag op die keuring arts.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 204mm x 291mm
  Aantal pagina's : 326
  Uitgeverij : www.Ik Vutrek.nl
  ISBN : 9789464065817
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,25


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen