€ 29,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wellness³, het enorm gezonder makende gouden kado voor u en uw familie

kanker gaat steeds meer toenemen en kan door onze ontdekkingen veelal worden voorkomen door simpel dagelijks aangenaam thuis .....

P.M Kalf • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Grootste medische ontdekking van de laatste 35 jaar ! Als uw immuun systeem wegvalt bent u vatbaar voor kanker en alle andere enge ziektes. Hoofdoorzaak nr. 1 ( Bron: NASA )

  Uw immuun systeem kan heel snel weg vallen door een tekort aan een vitamine die vroeger veel in de lucht zat. De fors toegenomen hoge hoeveelheid fijnstof haalt deze, voor ons noodzakelijke vitaminen / bouwstenen voor ons lichaam versneld uit de lucht.

  Lees hier waarmee U uw immuunsysteem simpel en aangenaam kan voorzien van enorm veel extra bouwstenen en u zo dit wegvallen kan helpen voorkomen en tevens bere gezond wordt.

  De oplossing heeft u al thuis, maar gebruikt u het voldoende ?

  Door de nu toegenomen aantallen bouwstenen komt uw lichaam steviger in elkaar te zitten en worden we veel gezonder en veel minder ziek. Veel kwaaltjes zullen verdwijnen en uw geest wordt steeds vrolijker en positiever.

  Meer uitleg over deze bouwstenen ( Bron: NASA) in dit boek Wellness³

  *

  Verslag van de 11 jaar research van de saunafanclub.nl

  Met tevens de wellness, sauna, stoomcabine, Spa masterclass van de saunafanclub .nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 120
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463450003
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  Dit verhelderend verslag neemt je mee langs

  immuunsysteem verbeterende ontdekkingen,
  en andere,
  ook door ons ontdekte oplossingen,
  die elke dag een goed effect
  hebben op uw gezondheid.

  En biedt daarbij een houvast
  naar een veel gezonder leven.

  *
  Ook leuk als het betere,

  enorm gezonder makende gouden kado voor u en uw familie

  met een feestelijke gouden strik.

  *

  Zorg dat u ook zelf niet één van de onnodige slachtoffers gaat worden

  help mee de levens te redden,

  van uw kinderen, uw ouders,

  familie, vrienden en kennissen

  nu we de oplossingen weten.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
Retourneren binnen 14 dagen*
Delen 

Fragment uit het boek

Heel leuk als U een A4 poster van dit boek wilt downloaden van www.saunafanclub.nl.
Deze mag U zoveel U wilt printen en ophangen. Help mee kanker zo veel mogelijk uit te bannen.
Deelt u er een paar uit ?

Voorwoord.

Vele medische mega ontdekkingen!

Na 10 jaar research de eerste druk geschreven om op wetenschappelijke basis uit te leggen hoe wellness in elkaar zit. Wellness=welzijn is ook uw gezondheid.

Zo mooi. Er gaat een wereld voor u open.

En hoe achteraf bleek, hoe een sanatorium werkt.
Dat wisten we destijds niet, de ontdekking met de elektronenmicroscoop kwam pas vele jaren later.

Maar wat bleek, ik had veel meer ontdekt.

*

Ik herinner me nog dat er internationaal astronauten gezocht werden; voor 1 jaar in een ruimtestation. Zelf vond ik dat ook wel leuk, maar ik droeg een bril en viel daardoor bij voorbaat al af.

Vervelend was dat de destijds beregezonde astronauten, die voor een langdurig verblijf (1 jaar) in de ruimte op aarde getraind werden, binnen een jaar zeer ernstig ziek werden. Om de oorzaak op te sporen, werd de peperdure elektronenmicroscoop ontwikkeld.

Met de elektronenmicroscoop werd een briljante hightech ontdekking gedaan van wat de -/-luchtdeeltjes voor ons immuunsysteem doen. Dat was het antwoord, verklaring en bijna de oplossing.

Er werd gesteld dat we om te leven een leefomgeving van 1000/2000 gezonde -/-luchtdeeltjes per cm³ (1 cm³ = ongeveer de grootte van een normale dobbelsteen) nodig hebben, terwijl men tegelijkertijd zei dat er op straat nog maar 100 en in huis nog maar 40 zaten. Dus zouden we allemaal snel dood moeten zijn en de meesten leefden gewoon gezond door, zo leek het althans.

En zo kwam vroeger de briljante hightech versie ten onrechte zeer ongeloofwaardig over.

Terwijl er vele wetenschappers en biologen in de wereld dit wel zeer serieus nemen. Zo ook bij Tesla.

Men vroeg de wereld : “Wie ziet wat wij missen?”

Na 35 jaar na het rapport van de NASA, zijn wij de eerste.

Het plaatje klopte wel, maar de kennis over twee belangrijke factoren bestond nog niet. Deze worden uitgelegd in Hoofdstuk 1.

Wie onze ontdekking dagelijks doet loopt veel minder risico dat het immuunsysteem kan wegvallen, juist nu de hoeveelheid fijnstof nu zo gevaarlijk veel groter is geworden.

Dit verandert het overzicht van 35 jaar geleden enorm. Helaas is de luchtverontreiniging nu nog veel hoger, zo hoog dat er longziekten bijkomen. Al of niet in combinatie met wegvallen van het immuunsysteem

Maar er zijn ook onze andere recente leuke ontdekkingen©: andere oude bronnen uit een hele andere hoek die kunnen soms ook zorgen voor een grote -/- luchtdeeltjes aanmaak. En een paar soortgelijke bronnen die we soms zelf, zonder het te weten, maken (zie verderop in dit boek).

Deze -/- luchtdeeltjes, ook wel vitamientjes en bouwstenen van ons lichaam genoemd, zijn ook de genezende bron van de vele oude vormen van genezing en ook de basis van enkele vormen van wellness (zie verderop in dit boek).

Nu heeft het oude onderzoek, waarom het immuunsysteem van die astronauten weg viel, veel meer waarde. Dezelfde oorzaak en inmiddels veel hoge gehalte fijnstof in onze lucht zorgen nu nog steeds dat veel mensen hetzelfde overkomt.

Na het drukken van de eerste versie van dit boek gebeurde het volgende. Een kennis werd plots ernstig ziek. Een jaar eerder verloor zij haar representatieve baan. Voor haar baan ging ze dagelijks douchen om er fris en fruitig uit te zien.
Bij haar thuis zaten de ramen dicht om geen dure warmte te verliezen.
Plots kreeg ze een ernstig luchttekort en belandde dicht bij huis nog net op tijd op de intensive care van een groot ziekenhuis. Kantje boord en 14 dagen lang op intensive care ! Op de vraag hoe de onschuldige bacterie die iedereen bij zich heeft zich zo enorm heeft kunnen vermenigvuldigen, kreeg ze te horen dat haar immuunsysteem was weggevallen. Hoe dat kon wisten de medici niet. Hoe ze haar immuunsysteem kon verbeteren, wisten ze ook niet.

Ik ging er bij de eerste druk van dit boek vanuit dat artsen dit wel wisten. Het is nu duidelijk dat niet iedereen het 35 jaar oude wereldwijd bekende beroemde rapport van de NASA kent en waardeert. Daarom een andere titelpagina van de 2e druk van mijn boek.

Het leuke is, dat we een onschadelijke, zalige oplossing© voorhanden hebben. Onze oplossing kan voorkomen dat ons immuunsysteem wegvalt en kan zo deze vervelende ziekten voorkomen. Maar dan moeten we die wel voldoende en dagelijks gebruiken.

Met onze oplossing kunnen we voorkomen dat ons immuunsysteem wegvalt, en ons ook helpen ons immuunsysteem weer op te bouwen.

Ik zat ook teveel binnen. Mijn eigen bloeddruk verbeterde na 1 jaar met onze ontdekking van 160/95 naar 119/79. En ook andere, niet chronische klachten verdwenen. Dit geeft een indicatie dat, als artsen dit boekje met onze oplossingen zouden promoten, ons aller gezondheid nog veel meer ten goede zal komen en veel chronische klachten kan voorkomen.

Van die bouwstenen knap je veel meer op dan alleen je immuunsysteem, je wordt zelfs slimmer !

Het werd tijd voor een tweede druk.

Veel leesplezier en een veel betere gezondheid  door het lezen van nog veel meer van mijn ontdekkingen in dit boek. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen