Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (PDF)

 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (boek)

Isaak en zijn wijsheid over psychologie

Boek 7

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  In dit boek neemt Isaak de lezers mee in de wereld van de psychologie. Gedurende vijf lesavonden verdeeld over een aantal maanden heeft Isaak een aantal studenten, die zelf werkzaam zijn in de psychologische branche of een psychologische achtergrond hebben, onderricht gegeven in de psyche van de mens. De handreikingen die de studenten kregen tijdens deze lesavonden hebben zij als huiswerk meegenomen in hun werksfeer of privésfeer. Aan de hand van cases en rollenspellen heeft Isaak de studenten in een korte tijd geleerd om de mens beter te begrijpen.

   

  Wat betekent het woord psychologie?

  Isaak: Het woord psychologie is een groot woord omdat elk van jullie heeft een andere psychologische instelling, voelt het anders, ervaart het anders, is anders. Daarom lieve kinderen, mag je nooit en te nimmer in kaders gaan denken daarin. Dat betekent: stel dat jij een psycholoog bent, hoor je jezelf te verplaatsen in de wereld van de ander.

   

  Dit is maar één van de vele handreikingen die Isaak in dit boek heeft gegeven. Dit boek neemt u mee in de wereld van psychologie die zo breed is. Dag in dag uit heeft ieder mens te maken met psychologie, niet alleen in de werksfeer maar zeker ook in de privésfeer. Dit boek geeft u dan ook vele handreikingen en praktijkervaringen die zo herkenbaar zullen zijn voor velen.

   

  Zes boeken zijn er al voorafgegaan aan dit boek. Wie is Tresi Barros? Tresi Barros is het instrument via wie Isaak zijn wijsheden aan u de lezers kan vertellen. Dit boek is volledig in de 2detrancevorm verteld en letterlijk uitgetypt waardoor ook u als lezer, net als de studenten tijdens de lesavonden, Isaak’s energie die in ieder woord zit tot u kunt nemen.

   

  Laat u meevoeren in dit boek met de titel ‘Isaak en zijn wijsheid over psychologie’.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402077
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7      

   

  Bijeenkomst 31 mei 2010                                                            9

   

  Bijeenkomst 14 juni 2010                                                           51

   

  Bijeenkomst 21 juni 2010                                                         101

   

  Bijeenkomst 14 september 2010                                                           157

   

  Bijeenkomst 28 september 2010                                                           205

   

  Wie ben ik?                                                                             243

   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

De wijsheid en het weten. Psychologie en het gevoel. De psychische stand van je zijn of je gevoelsmatige stand van je zijn. De waarheid erkennen of de waarheid ontkennen. Het lef of de durf om jezelf te laten zien aan degenen die broeders zijn of puur je medemens heeft allemaal de bepaling van je eigen psychische toestand. Durf jij psychisch naar jezelf te kijken? Durf jij je ervaring in je psychische toestand zodanig door te maken dat er puur genezing komt in rust, genegenheid en welvarendheid? Of durf jij niet los te laten? Vele kinderen die wij spreken komen tot ons met hun menselijke beperkingen, fysieke beperkingen, geestelijke beperkingen, met hun zorg, met hun wanhoop en met hun hoop. Het gene wat wij doen is simpel dit:  voelen. Wij voelen elke ziel en wij vertellen hoe de ziel zich in jou zelf heeft gemanifesteerd en geprojecteerd in je hersenen. Jij denkt heel vaak dat je bent zoals jij jezelf nu neerzet maar wij weten dat dit geen waarheid is. Omdat elk van jullie die bezig is lieve mensen, met onderzoek en ervaringen, via het onderzoek door de daad, zal dichter bij zichzelf komen. Op het moment dat jij hulpverleners tot je neemt en jij opent jezelf voor hun kennis, stel jezelf deze vraag: is die persoon, waar ik mezelf voor openstel, zodanig gevoelig dat hij mij ziet als uniek? Dat hijvoelt mijn unicum en mijn ziel en mijn beperkingen, zonder dat ik dat hoef te verwoorden? Omdat vaak heb ik niet eens de kennis om te weten waarom ik me ongelukkig voel en waarom ik de hulp van een psychiater, psycholoog of hulpverlener nodig heb. En dan hoop ik dat die kennis daar aanwezig is en dat de hulpverlener mij weer terug kan brengen naar mijn ziel. En de ziel is puur mijn energie die ik nodig heb om weer de dag en de nacht met een glimlach tegemoet te gaan.

 

Namasté.

 

Liefs Isaak

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen