Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 65,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Mechanica: Statisch onbepaalde constructies en bezwijkanalyse (boek)

Mechanica: Statisch onbepaalde constructies en bezwijkanalyse

Hans Welleman • ebook • epub

 • Samenvatting
  Voor het op de juiste manier toepassen van de mechanica heb je een hoeveelheid inzicht en vaardigheid nodig die je vooral opdoet door veel te oefenen. Mechanica - Statisch onbepaalde constructies en bezwijkanalyse biedt vele uitgewerkte voorbeelden en vraagstukken die zo zijn opgezet dat je kennismaakt met de vele aspecten van het vakgebied. Geschreven door ervaren docenten uit het mechanica-onderwijs. Mechanica - Statisch onbepaalde constructies en bezwijkanalyse bestaat uit drie modulen waarin de volgende, min of meer op zichzelf staande onderwerpen worden behandeld: Module 1 - Statische onbepaalde constructies Module 2 - Bezwijkanalyse Module 3 - Symmetrie Wat maakt dit lesmateriaal uniek? Modulaire opbouw: er zijn voldoende mogelijkheden om zonder problemen bepaalde delen over te slaan als het onderwijsprogramma daar om vraagt; Theorie ondersteund door een groot aantal figuren en voorbeelden; zo opgebouwd dat studenten de lesstof in principe zelfstandig door kunnen werken. Onderdeel van een serie gebaseerd op de dictaten die ontwikkeld zijn aan de faculteit CivieleTechniek en Geowetenschappen van TUD. De inhoud van deze dictaten is het resultaat van jarenlange ervaring met het mechanica-onderwijs en het commentaar van vele collega's uit het hoger onderwijs en generaties studenten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Hans Welleman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024438112
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 65,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen