Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het verhaal achter Tresi Barros (ePUB)

 • Het verhaal achter Tresi Barros (boek)

Wie ben jij?

Boek 13

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  Wie ben jij? Wie ben ik? Zijn dat geen vragen die we onszelf regelmatig stellen? Weet jij wie je zelf bent? Of ben je net als de studenten uit dit boek nog op zoek naar het antwoord?

   

  In dit dertiende boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak nemen we u mee in het leven van verschillende mensen die zich bezighouden met de zoektocht naar zichzelf. Hoe kom ik erachter wie ik ben? Wat zijn mijn behoeftes? Dit zijn maar een paar van de vragen die deze studenten zich in dit boek hebben gesteld.

   

  Aan de hand van hun verhalen geven meester Isaak, de Lachende Gids, en meester Tresi, de Schittering, oefeningen en handreikingen om de studenten dichter bij hun eigen intuïtie oftewel gevoel te brengen en zo ook dichter bij het antwoord op de vraag: wie ben ik?

   

  Laat u meevoeren in opnieuw een diepzinnig boek dat u een spiegel voorhoudt en u laat kijken naar wie u werkelijk bent. 

   

   
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402145
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak 5

   

  Voorwoord Tresi 7

   

  Bijeenkomst 26 januari 2011 9

   

  Bijeenkomst 23 februari 2011 49

   

  Bijeenkomst 23 maart 2011 97

   

  Bijeenkomst 25 mei 2011 135

   

  Bijeenkomst 8 juni 2011 171

   

  Bijeenkomst 29 juni 2011 213

   

  Bijeenkomst 7 september 2011 259

   

  Bijeenkomst 5 oktober 2011 291

   

  Bijeenkomst 9 november 2011 335

   

  Bijeenkomst 7 december 2011 381

   

  Wie ben ik? 423

   

   

   

  N.B. Alle cursief gedrukte gedeeltes in dit boek zijn gesproken door de studenten die deelgenomen hebben aan deze cursus en zijn ook beschrijvingen van handelingen. 
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Volgzaam zijn is voor vele kinderen haast onmogelijk,omdat haast is eigenlijk een smoes,omdat volgzaamheid is altijd mogelijk,maar het betekent wel dat je jezelf de ruimte moet gaan geven en dat je jezelf de liefde moet gaan geven,dat je volgzaamheid durft neer te zetten.

 

Volg je eigen intuïtie, je eigen gevoel. Wees je eigen intuïtie, wees je eigen gevoel. Op het moment dat jij dat weet en doet,zal je zien lieve kinderen,dat het moment dat jij puur volgzaam bent,wat jij voelt en bent,dan zal jij jezelf neer kunnen zetten in het nu.

 

Het woord nuis voor vele kinderen een uitdaging. “Hoe kan ik nu zijn, als mijn gedachtes in gisteren zijn,of in straks,of ver in de toekomst? Hoe kan ik nu zijn?”vragen velen zich af. Wij weten dat elk kind in het nu kan zijn, puur door volgzaam te zijn.

 

Intuïtief is een emotie. Intuïtiviteit is precies hetzelfde. Spiritualiteit is ook hetzelfde dan intuïtiviteit. Ik ben spiritueel bezig betekent: je bent intuïtief bezig. Wees niet je gedachtes, wees je nu. Ontvang jezelf vandaag en zie wat jou vandaag jou geeft en vanaf vandaagga je weer naar de dag van morgen. Vele kinderen vinden onze woorden simpel,maar de woorden die wij spreken zijn niet zo simpel,omdat waarom voeren jullie dan niet uit?

 

Waarom kan je die woordendan niet zomaar gebruiken,dat je gewoon puur volgzaam bent en je eigen boven je angsten stelt? “Ik ben zoals ik ben,”moet je roepen,“ik ben een typetje” en een typetje is een karakter die je neerzet, een persoonlijkheid. Zoals er zoveel karakters en zoveel persoonlijkheden zijn. Maar vele karakters en persoonlijkheden worden overschaduwd door andermans, dus niet door jou.

 

Jij bent de verantwoordelijke voor je eigen persoon. Niemand kan je gelukkig maken, alleen jij. Alles wat er bijkomt is een toevoeging, het voegt wat toe in je geluk. En als je dat geluk werkelijk zo ziet en ervaart,dan zal je zien: ‘ik ben’.

 

Liefs, Isaak

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen